w pierwszej 11 na pewno wystąpi Djousse, kwestia czasu ile bedzie sie motal i probowal cos ugrac, jesli Neumann mialby dostac szanse to na ostatnie gora 20 minut
Donald po 60-70 minucie i tak bedzie do zmiany
To jest najbardziej irytujacy pilkarz w tej druzynie, przebija nawet Nolla z czasow swojej swietnosci w I lidze. Facet jest tak nieobliczalny, ze jak beignie z pilka to mam wrazenie, ze on sam nie wie co z nia za chwile zrobi, co w wiekszosci przypadkow konczy sie strata. W dodatku jako osamotniony jezdziec nie jest w stanie wykorzystac jedynego atutu jaki posiada, czyli to ze pilka go szuka.
Dušan Perniš
Julien Tadrowski
Maciej Dąbrowski
Emil Noll
Przemysław Pietruszka
Adrian Budka
Wojciech Golla
Edi Andradina
Maksymilian Rogalski
Mateusz Lewandowski
Adam Frączczak
Po co Edi w pierwszej jedenastce przy obecnej formie to tylko sam Skowronek to wie. Mógłby dać szansę Ławie za Andradinę treneiro i wolę Kolendowicza od Lewandowskiego.
Dušan Perniš
Julien Tadrowski
Maciej Dąbrowski
Emil Noll
Przemysław Pietruszka
Adrian Budka
Wojciech Golla
Edi Andradina
Maksymilian Rogalski
Mateusz Lewandowski
Adam Frączczak
Po co Edi w pierwszej jedenastce przy obecnej formie to tylko sam Skowronek to wie. Mógłby dać szansę Ławie za Andradinę treneiro i wolę Kolendowicza od Lewandowskiego.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 17/03/2013 16:14
Plusy:
- Hricko na ławce, szansa dla Tadrowskiego na pokazanie się - zobaczymy wreszcie czy te wszystkie zachwyty nad nim mają jakiekolwiek przełożenie w rzeczywistości;
- Akahoshi na ławce - przyda mu się odpoczynek bo ostatnio grał bardzo kiepsko;
- Frączczak w napadzie - pod koniec tamtej rundy sprawdzało się w paru meczach nieźle, może i tym razem będzie ok;
Minusy:
- Lewandowski? Nie wiem czemu jest on tak pchany do pierwszego składu, przez ostatnich parę meczów nie pokazał absolutnie NIC, mając go w składzie gramy jakby o jednego zawodnika mniej;
- bądź co bądź dałbym też odpocząć na miejscu trenera Ediemu, ostatnio nie wygląda ani świeżo ani specjalnie dobrze technicznie (jak w rundzie jesiennej);
2 defensywnych pomocników (Rogalski, Golla) może świadczyć o dość asekuranckiej taktyce, a wszyscy dobrze wiemy, że bronić to my się specjalnie nie potrafimy - szczególnie jeśli jakaś drużyna mocniej przyciśnie, a Wisła dzisiaj na pewno od początku będzie chciała grać o pełną pulę
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
2 defensywnych pomocników (Rogalski, Golla) może świadczyć o dość asekuranckiej taktyce, a wszyscy dobrze wiemy, że bronić to my się specjalnie nie potrafimy - szczególnie jeśli jakaś drużyna mocniej przyciśnie, a Wisła dzisiaj na pewno od początku będzie chciała grać o pełną pulę
Moim zdaniem to świadczy o tym, że w środku pomocy będziemy mieli dwóch "biegaczy" (ci dwaj) i jednego "stacza".
Czyli lepsze proporcje niż w poprzednich meczach. Gdzie był jeden "biegacz" (Rogal) i dwa słupy (Edi, Aka).
Teraz sędzia nas uratował i nie uznał Wiśle prawidłowej bramki.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.