Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 03/03/2019 16:19
Super postawa Majewskiego w wywiadzie "Kamil by mi nie puścił to chyba bym go zabił, poluje na drugą brameczke, zespół na trzecią, pakujemy się na chate i na następny mecz"
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 03/03/2019 16:31
To chyba sposób na PL extraklase. Czym grasz chaotyczniej tym prędzej wygrasz. Dziś nam gra się nie klei, niedokładne podania,słabe przyjęcie piłki która ciągle odskakuje na metr ale wygrywamy . To najważniejsze
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 03/03/2019 17:37
Kosta nieźle zagotowany, powinni jebnąć na 0-4 i nie byłoby nerwówki.
Do 70 minuty mecz totalnie pod kontrolą, ale potem rozluźnienie i przy dużym szczęściu dowiezione te 3 punkty.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 03/03/2019 17:40
No i Kosta miał racje, że ich opieprzał. Widział, że wkradło się rozluźnienie. Mega Trener! Wszystko widzi.
Wyrwaliśmy te 3 pkt, teraz mecz z Zagłębiem przy pełnych trybunach. Przy korzystnym układzie wyników możemy wskoczyć na 3 miejsce po tym meczu. Ostatnie bilety zostały. Kto teraz nie kupi będzie bardzo żałować!
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 03/03/2019 17:42
Uff dzięki Bogu 3 punkty nasze,zupełnie niepotrzebna nerwówka w końcówce..Zawału prawie dostałam Panowie Portowcy proszę nie róbcie tego więcej. Zwycięstwo bardzo ważne i teraz tylko to się liczy!
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤️
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 03/03/2019 17:42
Widowisko przez wielkie W mimo, że Pogoń i Wisła w pierwszej połowie grały raczej przeciętnie. Końcówka ocierała się o zawał, ale 3 punkty to 3 punkty i nie ma co marudzić na niemal kopiuj&wklej z meczu z Koroną. Najlepsi u nas to bezapelacyjnie Drygas, Kozulj i Walukiewicz, Buksa raczej dyskretny ale wywalczył karnego (ma marginesie - niewiarygodni są "eksperci" mówiący o tzw. miękkim karnym).
Na minus - Iker. Ja wiem, że strzelił gola, ale poza tym masa strat, przegranych pojedynków i mało walki w defensywie. Nunes dzisiaj też poza swoim normalnym poziomem i w końcówce to na jego stronie Wisła robiła wiatr.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1760952039 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.