Występy Pogoni w ekstraklasie - 28/05/2012 09:35
od założenie tematu z występami Pogoni w I lidze mija dokładnie 3 lata
czas na nowy rozdział w naszej historii i temat niech będzie aktualny przez przynajmniej 10 lat
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
T-Mobile Ekstraklasa zainauguje rozgrywki 17 sierpnia 2012 roku. Jesienią zostanie rozegranych 15 ligowych kolejek. Ostatnią zaplanowano na 8 grudnia. Piłkarze zimą odpoczywać będą 2,5 miesiąca, a wiosnę rozpoczną 23 lutego. Koniec sezonu zaplanowano na 1 czerwca 2013 roku. Przedostatnią kolejkę zaplanowano na środę.
Do rozgrywek Pucharu Polski Portowcy przystąpią w 1/32 finału (od tej fazy zaczynają beniaminkowie ekstraklasy). Tę fazę zaplanowano na 1 sierpnia, a więc ponad dwa tygodnie przed rozpoczęciem nowego sezonu ekstraklasy. Finał Pucharu Polski 2012/13 odbędzie się 3 maja.
Terminy kolejek w kolejnych miesiącach (podane dni to soboty, jako główne dni kolejki):
sierpień - 18, 25
wrzesień - 1, 15, 22, 29
październik - 6, 20, 27
listopad - 3, 10, 17, 24
grudzień - 1, 8
luty - 23
marzec - 2, 9, 16, 30
kwiecień - 6, 13, 20, 27
maj - 4, 11, 18, 25, 29 (środa)
czerwiec - 1
Gdy na mnie nastają złośliwi, by zjeść moje ciało, wtenczas oni, wrogowie moi i nieprzyjaciele, chwieją się i padają.
Tak. W tamtym sezonie nie można było jechać na Widzew, Śląsk i Górnik. W tym sezonie na Górnik na 100% nie pojedziemy. Widzew nie wiem, a Śląsk już normalnie.
Odp: Występy Pogoni w ekstraklasie - 28/05/2012 14:23
Widzę, że temat OnTour się klei, a że wcześniej zrobiłem mapkę wyjazdową na extraklasę, to sami też zobaczcie i pomyślcie, gdzie najbardziej chcielibyście się wybrać, gdzie nie byliście, a gdzie marzycie pojechać. Nie brałem pod uwagę czy sektor gości jest zamknięty czy też nie, ale nie może nas być mniej niż setka na którymś z wyjazdów. Musimy się pokazać w rankingu wyjazdowym ekip z t-mobile.
Widzę, że temat OnTour się klei, a że wcześniej zrobiłem mapkę wyjazdową na extraklasę, to sami też zobaczcie i pomyślcie, gdzie najbardziej chcielibyście się wybrać, gdzie nie byliście, a gdzie marzycie pojechać. Nie brałem pod uwagę czy sektor gości jest zamknięty czy też nie, ale nie może nas być mniej niż setka na którymś z wyjazdów. Musimy się pokazać w rankingu wyjazdowym ekip z t-mobile.
nie myślcie, gdzie najbardziej chcielibyście się wybrać, gdzie nie byliście tylko lecimy wszędzie gdzie sie da, wszędzie w komplecie! To jest ekstraklasa i musimy od początku pokazać, gdzie od zawsze było NASZE miejsce!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.