Dobrze znany szczecińskim kibicom Marek Pawlak wzmocnił załogę Pogoni Szczecin SA. Decyzją Zarządu Spółki pełni w klubie funkcję Pełnomocnika Zarządu ds. Marketingu.
Marek Pawlak powraca po rocznej przerwie do pracy w Dumie Pomorza. Propozycję Zarządu Pogoni Szczecin SA przyjął z zadowoleniem. Wzmocni w klubie Dział Marketingu. Pracować będzie nad wizerunkiem Dumy Pomorza i zacieśnieniem więzi z obecnymi i przyszłymi sponsorami.
Dobrze znany szczecińskim kibicom Marek Pawlak wzmocnił załogę Pogoni Szczecin SA. Decyzją Zarządu Spółki pełni w klubie funkcję Pełnomocnika Zarządu ds. Marketingu.
Marek Pawlak powraca po rocznej przerwie do pracy w Dumie Pomorza. Propozycję Zarządu Pogoni Szczecin SA przyjął z zadowoleniem. Wzmocni w klubie Dział Marketingu. Pracować będzie nad wizerunkiem Dumy Pomorza i zacieśnieniem więzi z obecnymi i przyszłymi sponsorami.
Adam Wosik
To jest pierwsza bardzo poważna rzecz,jaką podpadli mi gastronomiki...przesada,dawajcie jeszcze Miedziaka i Drumlaka.
Ta i moze jeszcze Ptaka na łowce talentów ;]
Wku.wić się można,co to za praktyki by w Dumie Pomorza,która ma jednoczyć,budować pokolenia i uczyć zatrudnia się kryminalistów !
Nieść życie swe dla ideału i swoją krew i marzeń sny...60 LAT POGOŃ W NASZYCH SERCACH TKWI !!!
Wku.wić się można,co to za praktyki by w Dumie Pomorza,która ma jednoczyć,budować pokolenia i uczyć zatrudnia się kryminalistów !
Nie kazdy kto zostal pozbawiony wolnosci od razu musi byc kryminalista (..."dla tych co powinna byc, dla tych kary nie ma..."), ale dla potencjalnych nowych sponsorow nie koniecznie bedzie osoba wiarygodna. Pawlak jest spalony z zupelnie innych powodow. Zarzad znow klamie, jasno powiedziane bylo, ze w klubie nie znajda zatrudnienia osoby powiazane z SSA Ptaka. Kolejne dzialanie ktore zaszkodzi wszystkim. Czy to mozliwe zeby byli nie swiadomi tego, ze takie posuniecie sie nam nie spodoba? Jaki maja w tym cel? Gastronomicy troche za ostro pogrywaja, moze nie wiedza co za to grozi?
Adam Wosik
To jest pierwsza bardzo poważna rzecz,jaką podpadli mi gastronomiki...przesada,dawajcie jeszcze Miedziaka i Drumlaka.
hahaha Pawlak kryminalista ? Gościu a co Pawlak zrobił jakiś napad, zgwałcił , pobił?
Pomyśl trochę synku zanim coś napiszesz.
Adam Wosik
hahaha Pawlak kryminalista ? Gościu a co Pawlak zrobił jakiś napad, zgwałcił , pobił?
Pomyśl trochę synku zanim coś napiszesz.
Nie synkuj mi tutaj!!!W papierach narobione ma? MA,wyrok był? BYŁ,za kratami był? BYŁ. Więc wszystko jasne.Swoje odsiedział,ale by póżniej pracował jako ten kto ma promować Dume Pomorza.Gratuluje pomysłowości.
Nieść życie swe dla ideału i swoją krew i marzeń sny...60 LAT POGOŃ W NASZYCH SERCACH TKWI !!!
Odp: Nasza (nie) normalna Pogoń? - 18/07/2008 21:09
Weście się ogarnijcie albo czytajcie ze zrozumieniem nie napisałem że jestem za Pawlakiem . Ale nazywanie go kryminalistą przez Szpodla , jest przegięciem .
Pozdro
Odp: Nasza (nie) normalna Pogoń? - 18/07/2008 21:09
Weście się ogarnijcie albo czytajcie ze zrozumieniem nie napisałem że jestem za Pawlakiem . Ale nazywanie go kryminalistą przez Szpodla , jest przegięciem .
Pozdro
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.