albo potem beda pierdolic nie ze tym razem sedzia ich skrzywdzil tylko ze kibice na nich krzyczeli jakies niezrozumiale dla nich piosenki i oni sie bali i nie wiedzieli w ktora strone maja biegac..
Odp: Nasza (nie) normalna Pogoń? - 24/04/2007 17:45
Wiadomo, że nie było by zwrotu kasy dla posiadaczy karnetów, ale żeby nawet jeśli jeden lub nawet cztery ostanie mecze byłby za darmo karnetowcy i tak by nie stracili (dokładnie przy 4 meczach gratis ceny karnetów i wszytskich biletów na spotaknia ligowe i PE wyniosiłaby tyle samo).
Wstęp za darmo na stadion to i tak korzyść dla klubu. Przy 2 tyś publiki zyski nie duże, a i podatki od tego trzeba odliczyć. Teraz pytanie czy takie zmiany w kasie klubu związane z brakiem zysków z biletów są tak kolosalną kwotą, że klub nie może sobie na nie pozwolić? Chyba, że planach budżetowych zakłądali pełne trybuny.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
To znaczy jakby było za darmo (marzenia...) to bym sobie poszedł, ale nabijać kabzy Ptakowi na sprowadzenie kolejnych kontenerów nie będę. A, że nie jestem na tyle "kumaty" by jakoś wkręcić się za darmo na stadion, to trudno - pozostaje śmiech dopiero przy oglądaniu skrótów.
A z punktu widzenia czysto sportowego to nawet lepiej, jakby zagrali w Łodzi - szanse na przegraną są wtedy większe.
Swoją drogą - Ptak sprawił, że Pogoń w tym sezonie aż z dwoma klubami gra pierwszoligowe derby (Widzew, ŁKS), co się od lat nie przydarzyło (chyba od czasu gdy Arkonia lub Stal Stocznia gościły w 1 lidze).
Mi osobiście to wisi czy zagrają w Łodzi - bo i tak nie pójdę na mecz.
To znaczy jakby było za darmo (marzenia...) to bym sobie poszedł, ale nabijać kabzy Ptakowi na sprowadzenie kolejnych kontenerów nie będę. A, że nie jestem na tyle "kumaty" by jakoś wkręcić się za darmo na stadion, to trudno - pozostaje śmiech dopiero przy oglądaniu skrótów.
A z punktu widzenia czysto sportowego to nawet lepiej, jakby zagrali w Łodzi - szanse na przegraną są wtedy większe.
Swoją drogą - Ptak sprawił, że Pogoń w tym sezonie aż z dwoma klubami gra pierwszoligowe derby (Widzew, ŁKS), co się od lat nie przydarzyło (chyba od czasu gdy Arkonia lub Stal Stocznia gościły w 1 lidze).
Nie jstem pewien ale Stal Stoczniea nie grala chyba w pierwszej lidze,a w najleprzych latach byla blisko no i sklad miala taki ze na dzien dzisiejszy spokojnie by walczyli w srodku tabeli ale wtedy tez byly uklady,niestety
Jezeli sie myle,wyprowadz mnie z bledu
Pozdro
W sumie bylem pewny na 100 procent a twoj post to potwierdzil , Bzyku mnie troche zmylil
Ostatnio edytowany przez: AMS, 24 kwietnia 2007, 20:28 [3 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.