Odp: Nasza (nie) normalna Pogoń? - 26/03/2007 21:10
Zeby pozbyc sie Ptaka , az tak wiele nie trzeba.Wszystko zalezy od jednego podpisu , jednej osoby.Dzisiejsza debata mogla byc tylko sprawdzeniem jaka bedzie reakcja srodowiska na nie wydzierzawienie stadionu . Caly czas bylem przekonany , ze wszyustkie karty w reku ma Ptak.Ale nie majac stadionu Ptak nie ma nic.
A.Ptak zrezygnował z przewodnictwa radzie nadzorczej SSA .. Super, tylko mały mankament w tym że nawet mianując sie teraz sprzątaczka albo kucharzem i tak będzie o wszystkim decydował. A latem całkiem przypadkiem do Szczecina przyjedzie nowy kontener brazyliany z plaż. Oczywiście ptak nie będzie miał z tym posunięciem klubu nic wspólnego .. Echh, żenada, śmiech na sali i drwina z kibiców moim zdaniem
W KOŃCU KURWA !!!!!
Spokojnie jego rezygnacje musi jeszcze klepnąć...Antoni Ptak a to wcale nie jest takie pewne
Zeby pozbyc sie Ptaka , az tak wiele nie trzeba.Wszystko zalezy od jednego podpisu , jednej osoby.Dzisiejsza debata mogla byc tylko sprawdzeniem jaka bedzie reakcja srodowiska na nie wydzierzawienie stadionu . Caly czas bylem przekonany , ze wszyustkie karty w reku ma Ptak.Ale nie majac stadionu Ptak nie ma nic.
Ma miejsce w lidze które może sprzedać, więc nie jest tak pięknie, że jeden podpis i go nie ma...
...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
Ma miejsce w lidze które może sprzedać, więc nie jest tak pięknie, że jeden podpis i go nie ma...
dzisiaj ma jutro nie ma.NIe widze rozsadnego inwestora , ktory wyklada dzisiaj spore pieniadze na spolke , ktora jezeli zadecyduje boisko spadnie z ligi , a jezeli zadecyduja inne czynniki takie jak korupcja tez moze spasc.
To Wypowiedz Adamczuka " Myślałem, że wśród kibiców jest absolutna jedność, ale niektóre wypowiedzi mnie zaskoczyły." wiec nie wszyscy mysla tylko o rozpiepszeniu tego wszystkiego. Oczywiscie ptak out tylko niechcialbym by jedyna alternatywa byla b-klasa.
To Wypowiedz Adamczuka " Myślałem, że wśród kibiców jest absolutna jedność, ale niektóre wypowiedzi mnie zaskoczyły." wiec nie wszyscy mysla tylko o rozpiepszeniu tego wszystkiego. Oczywiscie ptak out tylko niechcialbym by jedyna alternatywa byla b-klasa.
Nie martw sie, ptak out = 4 liga (prawdopodobnie). 4 lata temu podpisał papiery które zobowiązują go do oddania miejsca w 4 lidze w razie odejścia ze Szczecina
Odp: Nasza (nie) normalna Pogoń? - 28/03/2007 14:56
Jak donosi tygodnik "Tylko Piłka" Pogonią zainteresowany jest najbogatszy Brazylijczyk Joseph Safra.
Jak podaje "Tylko Piłka" dyrektorem sportowym w Pogoni ma zostać... Paweł Drumlak!
Jest najwyżej notowanym obywatelem Brazylii na liście Forbesa. Z majątkiem szacowanym na 6 miliardów dolarów zajmuje 119. miejsce.
Jak donosi tygodnik "Tylko Piłka" Pogonią zainteresowany jest najbogatszy Brazylijczyk Joseph Safra.
Jak podaje "Tylko Piłka" dyrektorem sportowym w Pogoni ma zostać... Paweł Drumlak!
Jest najwyżej notowanym obywatelem Brazylii na liście Forbesa. Z majątkiem szacowanym na 6 miliardów dolarów zajmuje 119. miejsce.
robi się ciekawie
taaa, a menadżerem zespołu zostanie Norbert Tyrajski...
robi się ciekawie
ahh to zbyt piękne aby mogło być prawdziwe
zresztą chyba nawet Fakt nie pokusiłby się o napisanie bardziej absurdalnej ploty
Odp: Nasza (nie) normalna Pogoń? - 28/03/2007 16:01
proponuje zwrócić uwagę na drobny szczegół... "Tylko piłka" które jest źródłem tych wszystkich rewelacji to tygodnik. Aktualny numer obejmuje datę 1 kwietnia.
Odp: Nasza (nie) normalna Pogoń? - 28/03/2007 16:16
wszytsko jesne! Jeżeli jest to prawda to trzeba znaleźć artykuól w O Globo. Ja jakoś szukałem w necie i nie znalazłem! Mam nadzieje , że po prostu nie umiem szukać. Jednak myśle, że to lipa!!!Polska zaczyna z Nas się już całkowicie nabijać!!!!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.