Odp: www.StadiondlaSzczecina.pl - 14/12/2015 15:10
118 mln zł. ma kosztować miasto "nowy" stadion przy ul. Twardowskiego. 146mln to koszt brutto. Nadal jednak jest to projekt modernizacji, a nie budowy nowego stadionu
No kur.. się uparł ten Krzystek na ten jebany remont tego trupa i za chuja mu nie wytłumaczysz. No ręce kurwa opadają.
Jedno serce, jeden klub...
POGOŃ SZCZECIN!!!
"Mam tatuaż z herbem Pogoni na sercu. W ten sposób pokazuję swoje przywiązanie do tej drużyny, tych kibiców i granatowo-bordowych barw." - R. Majdan
Odp: www.StadiondlaSzczecina.pl - 14/12/2015 15:12
No i już wiemy.
Projektant wyliczył koszt modernizacji stadionu na 146 mln pln. Znów więcej niż sumy rzucane przez magistrat. Ostatnia wersja przedstawiana przez Kolbowicza to było 111-120 mln.
Ja to wiem Ty to wiesz ale ten głąb tego nie może zrozumieć pomimo iż jest kilka przykładów takiego stanu rzeczy. Na Wiśle chyba było jeszcze więcej już teraz nie pamiętam...
Jedno serce, jeden klub...
POGOŃ SZCZECIN!!!
"Mam tatuaż z herbem Pogoni na sercu. W ten sposób pokazuję swoje przywiązanie do tej drużyny, tych kibiców i granatowo-bordowych barw." - R. Majdan
Odp: www.StadiondlaSzczecina.pl - 14/12/2015 15:42
Po co te dyskusje z tym debilem kRZYSTKIEM, i tak to nic nie da, pewnie będzie ta modernizacja, stadion będzie wyglądał jak sedes i będziemy pośmiewiskiem na cała Polske.
Odp: www.StadiondlaSzczecina.pl - 14/12/2015 16:05
Krew mnie zalewa jak słucham tego bełkotu ze strony miasta, wszystko robione pod to żeby jak najwięcej wpadło w ich kieszenie, taka niestety smutna prawda..
Głowa do góry, coś się kończy, coś zaczyna, Arka Gdynia Kurwa Świnia
- To że przebudowany stadion nie będzie miał powierzchni komercyjnych pod trybunami, to jest zaleta obiektu, bo przez to projekt jest tańszy
no własnie chciałem to wklejać... CO ZA KRETYN... miejsca z których były by jakieś przychody/czesciowo pokrywajace koszty stadionu bla bla.. ale jednak są nieopłacalne..
Tego BETONU nic nie skruszy niestety
Odp: www.StadiondlaSzczecina.pl - 14/12/2015 16:38
Krzystek świetnie sobie zdaje sprawę, że nie ma racji ale żadne argumenty nie zmienią jego decyzji.
Dlaczego? Bo zostałby oskarżony o niegospodarność w związku z wydanymi już milionami na wcześniejsze analizy, projekty, itp. Dlatego wygląda to jak kopanie się z koniem.
A argument mecenasa, że plusem jest brak powierzchni komercyjnych bo to zwiększyłoby koszt stadionu pokazuje jacy kolejni spece są przy krzystku. Riposta Mroczka bezcenna.
Krzystek świetnie sobie zdaje sprawę, że nie ma racji ale żadne argumenty nie zmienią jego decyzji.
Dlaczego? Bo zostałby oskarżony o niegospodarność w związku z wydanymi już milionami na wcześniejsze analizy, projekty, itp. Dlatego wygląda to jak kopanie się z koniem.
A argument mecenasa, że plusem jest brak powierzchni komercyjnych bo to zwiększyłoby koszt stadionu pokazuje jacy kolejni spece są przy krzystku. Riposta Mroczka bezcenna.
Mnie jeszcze się rzucił argument, że większość kibiców i tak z kapcia przychodzi, więc nie będzie problemem parkowanie.
Odp: www.StadiondlaSzczecina.pl - 14/12/2015 17:11
Jutro nasz projekt poprą tylko radni PISu...
Obóz Krzystkowy ma dyscyplinę i głosują przeciw
a frajerstwo z PO też będzie głosowało przeciw kibolom...
także chuj bombki strzelił - choinki nie będzie...
Odp: www.StadiondlaSzczecina.pl - 14/12/2015 17:33
no jezeli oni tego jutro nie przegłosują to odrazu w drzwiach powinni dostać nagrodę za swoje słowa rzucane przed kampanią...
Jak nie bedzie stadionu to i Azotów.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.