Dokładnie tak ! Pierdolenie o dupie maryny, nagle przyszła porażka i nie ma na co zrzucić tylko na kibiców - wolne żarty, może jeszcze powiedzą że 15 tys. ludzi przyszło tylko i wyłacznie Legie dopingować.
Jakoś dotychczas nie zauważyłem tej " piłki przez wielkie P " ...
Odp: Nasza (nie) normalna Pogoń? - 19/10/2006 18:19
A mnie tam to wszystko obojętnie ważne że ja mam się dobrze bawić na trybunach,a oni niech gryzą trawę bo z taką grą to nawet 4 liga marsjańska ich pojedzie.
"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
Odp: Nasza (nie) normalna Pogoń? - 19/10/2006 22:41
Taak bo wy wszyscy jesteście najmądrzejsi, jesteście najlepszymi kibicami i wszystko robicie jak trzeba i nikt nie ma prawa was skrytykować To jest forum i mam prawo wyrazić swoje zdanie.
Odp: Nasza (nie) normalna Pogoń? - 20/10/2006 08:17
to jets poprostu żenada.. ktoś wypowiada inne zdanie..a ma do tego prawo a wy od razu do niego "wypier***" o ile pamietam forum jest do tego zeby powiedziec napisac co sie o czym myśli..przedyskutowac.. ale widac nie kazdy dorósł do rozmów ;/.. a nie każdy musi myśleć tak jak wy..
>>>Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie ---->>>
Odp: Nasza (nie) normalna Pogoń? - 20/10/2006 10:14
Obecna sytuacja jest tak chu*** ze az zal. Murzynki poczuły sie za dobrze to juz wymagania mają wieksze. Nie bedzie zajebiście dopoki nie bedzie normalnie!
Każdy z nas jest spragniony świeta piłkarskiego na trybunach jak to bywało niegdys to normalne, jednak obecna sytuacja jest jaka jest i trzeba z nią walczyć! Jeb*** zarzad rodem z Łodzii, a na czele Ptaszysko dla ktorego Pogon to tylko zabwka! Pokazali to nie raz i jeszcze nie raz nam udowodnią co dla nich znaczy Szczecinski klub. W ogole nie liczą sie ze zdaniem kibiców.. jesli ktos mysli ze to my sprowadizlismy ich ze wsi do miasta to jest w błedzie. Tą inicjatywe mozemy zawdzieczać mediom ktora zrobiła z tege temat nadrzedny.Nikt ich tu widziec nie musii ale to był krok ku normalnoscii dlatego nie mylcie to z koncem protestu i wroceniem flag i opraw na stadion.
Wracajc do prezesa.. w ktorym klubie jest tak ze własciciel znajduje sie za granicą tys. kilemetrow na zachod? Dalej.. gdzie jest tak ze Pogoń gra w "nieswoich" barwach? Gdzie jest tak ze w zespole gra stado kanarkow dla ktorych liczy hajs bo jak za przegraną winią jak sie okazało kibicow i ich doping. Środkowym palcem pozdrawiam ludzii, ktorzy tego nie widzą albo nie chcą widzieć. Jebać wasze nedzne wyniki by potem znowu czytać raz są zajebiscie a raz chujowi.. Tacy własnie jestescie!
Doczekalismy sie chujowych czasow, ale nikt nie mowił ze bedzie łatwo z przyjsciem Ptaka. Jebie on wszystko co moze tylko jebać. Podziały na stadionie są tak widoczne że nie trzeba nawet o tym pisać. MW dla reszty jest bandą nieudacznikow ktorzy robią wszystko co im sie zywnie podoba, a kazda nastepna "nie ich" decyzja ma związek własnie z nimii (czyt. selekcja na młynie, ultraprotest itd) Jest jeszcze garstka osob dla ktorych Pogon to wiecej niz mecz czy wyjazd i tego trzymać sie bedą.
Wracajac do kibicow.. pozostaje nam jedynie robić dalej swoje tak jak dotychczas w dupie majac piłkarzy ( z wyjątkami ) i działaczy bo niby dlaczego nie? skoro oni traktują nas tak samo! My bedziemy dalej sie bawic bo Pogon to My!
Nie zebym sie dopierdalal ale jak na Lechii polecialy banany to przynajmniej jakos grali i wygrali..
Nie wiem w sumie po chuj ta dyskusja. Zarzad wali w chuja, ma w dupie kibicow, pilkarze zachowuja sie jak cioty graja kiepsko bez zadnych rewelacji, bo to ze blysnie od czasu do czasu jeden to nie swiadczy o tym ze jest dobrze.
Dopoki to si enie zmieni to badzo dobrze ze jest protest.
A co do kary dla klubu za race to za slabo bylo powinno byc nie 50 ale 100 rac efekt bylby jeszcze lepszy a klub by dostal kare rownowarta kasie zaplaconej przez prawie caly mlyn.. Bo wg mnie nie powinnismy nabijac kasy burakow z zarzadu
A zycie realne jest szansa aby pokazac, ze majac swoje zdanie mozna cos zrobic i udowodnic, ale nie lepiej plakac w necie ze wszystko jest be i samemu nic nie robic. Typowo zasciankowe podejscie.
Zgadza się jestem najpiękniejsza, najmądrzejsza, wszystko wiem najlepiej i wszystko robie również najlepiej - kompleksów brak Torty też robie najlepsze jakby kto pytał...
I tak jak Ty mam prawo wyrazić swoje zdanie na forum, bo przecież od tego ono jest
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.