Odp: www.StadiondlaSzczecina.pl - 23/06/2020 18:17
dzisiaj ułożyli już cały napis z krzesełek
zauważyliście, ze na literach "O" pozostawili taki pasek
mam nadzieje, ze nie przyjdzie im do głowy w tych miejscach stawiać jakiś ploty z pleksi czy coś takiego
Odp: www.StadiondlaSzczecina.pl - 16/09/2020 18:43
Codziennie śledzę postępy z prac na stadionie, i chciałem to porównać z jakąś wizualizacją jak to ma wyglądać finalnie. Nic się nie zgadza. Nie znalazłem żadnej godnej uwagi wizualizacji która pokazałaby jak ten stadion ma docelowo wyglądać. Czemu te obrazki nie są publikowane? Bo o tym że to będzie czarna bryła możemy już chyba śmiało zapomnieć? Jak ktoś ma jakieś wizualizacje to bardzo bym prosił. Pytanie jeszcze ode mnie: to normalne że nic nie pokazują?
Odp: www.StadiondlaSzczecina.pl - 15/10/2020 18:05
Dodatkowe 93,5 mln zł Szczecin na stadion otrzymał 4 września 2020 roku. W sumie razem z poprzednim dofinansowaniem, które wynosiło 30 mln zł (na budowę Centrum Szkolenia Dzieci i Młodzieży z Ministerstwa Sportu i Turystyki) szczeciński stadion miejski od rządu otrzymał 123,5 mln zł.
To całkiem sporo dostaliśmy i jakoś o tym cicho było.
Te środki z Funduszu Inwestycji Lokalnych miasto mogło przeznaczyć na każdą inwestycję, natomiast całość skierowano ma stadion. Policzyli gdzie najmniejsze ryzyko utraty środków, bo są warunki czasowe, które trzeba spełnić.
Tutaj więcej info na temat samego funduszu: Stronka
Nasza nigdy nieistniejącą czwarta trybuna trzeba przyznać szybko rośnie. Może w związku z sytuacją covidową powinni zacząć wyburzać niską
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.