Korzystając z okazji zapraszam też wszystkich na ten mecz rezerw, gdyż grają one o awans. Poczujmy ostatni raz przed wakacjami atmosferę stadionu i wesprzyjmy rezerwistów głośnym dopingiem, aby w przyszłym sezonie zagościli oni w szeregach V-ligi. WSZYSCY!
Odp: Stadion Elite dla Szczecina - 18/06/2010 23:20
Tak myślę i myślę, nie da rady zrobić internetowej petycji, gdzie swoje poparcie mogły by dać osoby spoza Szczecina, bądź takie, które nie dadzą rady do 24.06 dostarczyć list Dla przykładu daje link do petycji z SSC, gdzie zbierali głosy, by zmienić żółte barierki w Sz-nie
Ja jeszcze dodam, że gramy z 1 drużyną w lidzę, która awans ma zapewniony. Mimo tego na pewno tanio skóry nie sprzedadzą. Trzeba wesprzeć naszych piłkarzy, wiec im będzie nas więcej tym lepiej Przed meczem rezerw będą grać także juniorzy.
Odp: Stadion Elite dla Szczecina - 19/06/2010 14:36
Ja w dwa dni na uniwerku zebrałem około 200 podpisów, z tym że w weekend nie ma mnie w Szczecinie, więc dostarczę je po niedzieli. Może w międzyczasie uda mi się jeszcze trochę zebrać
Odp: Stadion Elite dla Szczecina - 20/06/2010 01:00
Na dzisiejszej zbiórce wzbogaciliśmy się o niesamowitą liczbę zera podpisów. Z serwera listę ściągnęło ponad 200 osób, wystarczy, żeby każdy zebrał po sto podpisów i przeskoczymy minimum, które sobie ustaliliśmy, czyli 20 tys. Jesteśmy w stanie to zrobić! Namawiajcie rodzinę, znajomych, kolegów, panie w sklepie, WSZYSTKICH! Zróbmy propagandę, jakiej nie widział nikt! Czas najwyższy, abyśmy także my doczekali się rozpoczęcia budowy stadionu, na jaki to miasto od dawna czeka. Jeżeli Białystok może, Gdańsk może, Wrocław może to i MY MOŻEMY! Zasługujemy na to jak nikt inny, pora zacząć walczyć o to, co nam się należy! Zostało nam mało czasu, ale możemy to zrobić! Zbieramy podpisy, WSZYSCY!
Odp: Stadion Elite dla Szczecina - 21/06/2010 08:52
Do kiedy i gdzie dostarczyć te listy z podpisami? Może warto by było rozgłośnic akcję z podpisami bo niektórzy robia duże oczy jak sie pyta o wpis. Pozdro
Odp: Stadion Elite dla Szczecina - 21/06/2010 09:19
Podpisy w wekend zbierałem dajcie dobrego linka do petycji to jeszcze się dozbiera. Czy środa jest ostatecznym terminem do zbierania podpisów? Dlaczego sprawa ta nie jest przyklejona na stronie głównej?
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Odp: Stadion Elite dla Szczecina - 21/06/2010 09:34
Dokładnie,
1. Do kiedy jest ostateczny termin?
2.Dlaczego newsa nie ma na stronie głownej? (bądz nawet o konkurencji, bo cel jest szczytny i kazdy fan (P) powinnien zlozyc podpis pod ta petycja) bez obrazy, ale wiele osob ktore zapewne chetnie wzielo by udzial w tej akcji, po prostu na forum nie zaglada.
Podpisy w wekend zbierałem dajcie dobrego linka do petycji to jeszcze się dozbiera. Czy środa jest ostatecznym terminem do zbierania podpisów? Dlaczego sprawa ta nie jest przyklejona na stronie głównej?
Odp: Stadion Elite dla Szczecina - 21/06/2010 16:41
No to zbieramy dalej.
Jak ktoś ma ochote to zapraszam do wipisywania się na liste w Sklepie Sęk Al. Wyzwolenia 87 czynne od 9-18. Do środy będzie można złożyć swój podpos poparcia.
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.