Odp: Stadion Miejski w Szczecinie - 29/11/2008 09:53
Dajcie sobie spokój z nowym stadionem. Od kilku lat uważam, że to tylko iluzja. Na kolejne wybory. gdyby środowisko związane z Pogonia od 5 lat naciskało na rozpoczecie przebudowy stadionu na Twardowskiego, to do dziś na pewno juz by sie coś zaczęło dziać. A tak to za rok czy dwa obudzimy się z reka w nocniku.
Odp: Stadion Miejski w Szczecinie - 29/11/2008 11:40
Piękne, kompletnie zadaszone stadiony z dmuchawami, które w zimie grzeją zmarzniętych kibiców, toalety z prawdziwego zdarzenia, zamiast drzew, względnie muru z odpadającym tynkiem, wreszcie restauracje i kawiarnie, gdzie w ludzkich warunkach, a nie na kolanach, będzie można zjeść kiełbasę i napić się ciepłej herbaty. Właśnie tak, już wkrótce, będzie na piłkarskich obiektach w Polsce - pisze "Przegląd Sportowy".
- PZPN JUŻ POWINIEN ZAOSTRZYĆ PRZEPISY LICENCYJNE DOTYCZĄCE STADIONÓW - mówi Jacek Masiota, szef rady nadzorczej Ekstraklasy SA i członek zarządu PZPN. - Do tej pory mówiliśmy o sztucznym oświetleniu i podgrzewanych płytach, a teraz trzeba stawiać nacisk na całkowite zadaszenie trybun i ogrzewanie sektorów w zimie. Kiedy mecz ogląda się w cieple, to nawet mróz nie przeszkadza - słusznie zauważa Masiota.
Wcześniej jednak trzeba wprowadzić odpowiednie zapisy w ustawie o sporcie. Chodzi o współpracę klubów z władzami lokalnymi i rządem. Samorządy mają sfinansować budowę nowych stadionów.
Czytaj dalej REKLAMALech Poznań, Wisła Kraków i Legia Warszawa są w trakcie przeprowadzania inwestycji. Zaraz dołączy do nich Górnik Zabrze, który kosztem 200 mln zł postawi swój "teatr marzeń". A inni? Oni też zostaną zmuszeni do tego, by stare obiekty zburzyć, a na ich miejscu postawić budowle na miarę XXI wieku.
Więcej szczegółów w "Przeglądzie Sportowym"
Na miescie jest tłok w tramwaju jest tłok kibice na Pogoń jada....
Odp: Stadion Miejski w Szczecinie - 03/12/2008 11:03
dajmy juz spokój Krzystkowi,nie jestem jego zwolennikiem ale czy Lubińska czy Piechota byli by lepsi? Stadion to tylko mzonki i chyba czas zakończyć ten temat.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Stadion Miejski w Szczecinie - 04/12/2008 18:57
Rozpoczecie po2010 to w którym? a co Pogoń zrobi gdy awansuje do ektraklasy? Bedziemy grać w Poznaniu? Moze sie okazać, że jedynym sposobem na wyjście Krzystka z Twarzą bedzie niedopuszczenie do awansu Pogoni. Stadion w 2050 mnie nie interesuje.
nie no, ale tpo jest juz bezczelne pierdolenie takich farmazonów!!!! mają odłozony sos, na przeniesienie pasa startowego...no niech ich chudy byk wyrucha! kurwa! cały ten teren lotniska to jest jedna wielka łąka. widział ktoś jak pas startowy wyglada? poprostu wykoszony pas trawy i pewnie oczyszczony z jakichs tam kamieni itp. pewnie kurwa gruuuuuuuuuuuube miliony to bedzie kosztować\
Odp: Stadion Miejski w Szczecinie - 05/12/2008 12:15
On mówi 2010? Krzystek żyje marzeniami 100 baniek? Jak my nawet nie mamy kilku, aby oczyścić chodniki z psich gówien. Tym bardziej z funduszy Unii, których jak nie umieliśmy pozyskiwać tak nie umiemy dalej...
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Stadion Miejski w Szczecinie - 06/12/2008 13:35
No to niech Krzystek zapomni o reelekcji zapomniał chyba że kibice Pogoni to niezły procent wyborców.Szczerze powiem ze wierzyłem że całkiem młody człowiek coś zrobi dla Naszego miasta ze bedzie chciał i potrafił to pociągnąć. Okazało sie ze byłem naiwny..Krzystek jest przegrany napaplał sie jęzorem i na tym koniec..Przydałby sie gospodarz z prawdziwego zdarzenia...
Odp: Stadion Miejski w Szczecinie - 06/12/2008 19:22
ale on ma gdzies reelekcje,juz pewnie szykuje sobie jakąś posadke w jakieś spółce. pokaż mi który prezyden mial reelekcje w najnowszej histori miasta. zreszta juz sie pokazal jako wice za Jurczyka. problem Szczecina jest taki że od kiedy pamiętam zawsze zarządzają nim ludzie tacy jak Sochanski,Bartnik,Runowicz,Koćmiel czy Jurczyk-albo przekrętasy albo dyletanci...i jeszcze ten Wieczorek. Idąc na wybory i tak nie będzie z kogo wybierać,myślisz ze Lubinska czy Piechota zrobli by coś wiecej dla Pogoni? Ten klub był od kiedy pamiętam solą w oku urzedasów i włodarzy. i ide o zakład że taki stan jaki jest doskonale im pasuje... A o Krzystka naprawde sie nie bój- da sobie rade,jeżeli nie tutaj to u siebie w Łodzi.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
ale on ma gdzies reelekcje,juz pewnie szykuje sobie jakąś posadke w jakieś spółce. pokaż mi który prezyden mial reelekcje w najnowszej histori miasta. zreszta juz sie pokazal jako wice za Jurczyka. problem Szczecina jest taki że od kiedy pamiętam zawsze zarządzają nim ludzie tacy jak Sochanski,Bartnik,Runowicz,Koćmiel czy Jurczyk-albo przekrętasy albo dyletanci...i jeszcze ten Wieczorek. Idąc na wybory i tak nie będzie z kogo wybierać,myślisz ze Lubinska czy Piechota zrobli by coś wiecej dla Pogoni? Ten klub był od kiedy pamiętam solą w oku urzedasów i włodarzy. i ide o zakład że taki stan jaki jest doskonale im pasuje... A o Krzystka naprawde sie nie bój- da sobie rade,jeżeli nie tutaj to u siebie w Łodzi.
a od kiedy Krzystek jest z Lodzi
Koledze się pomyliło.
No to niech Krzystek zapomni o reelekcji zapomniał chyba że kibice Pogoni to niezły procent wyborców.
Patrząc na frekwencję na naszym stadionie może dochodzić do innego wniosku. Niestety, ale dopiero jak awansujemy do I ligii zwiększy się frekwencja na naszym stadionie (oby!), a co za tym idzie będzie argument i parcie na władze, żeby ten obiecany stadion zbudować.
Ostatnio edytowany przez: Niebuszewiak, 7 grudnia 2008, 00:26 [1 raz(y)]
a od kiedy Krzystek jest z Lodzi
wydawalo mi sie ze ma cos z nia wspolnego,ale niewazne,nie to jest meritum sprawy. jak juz niegdys wspomnialem kaktus mi na dloni wyrosni,anizeli doczekamy sie nowego stadionu w Szczecinie. A i o gruntownej modernizacji tego na Twardowskiego mozemy zapomniec
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.