NIGDY juz nie bedzie meczu reprezentacji w Szczecinie to byla ostatnia szansa. Po to buduja min w Warszawie. Wszedzie remontuja stadiony ale Szczecin potrzebuje 750mln zlotych na stadion no nie? Bo za mniej nie mozna... I znow to samo...
Jezeli ktos sie wogole łudzi ze stadion bedzie budowany czy wogole sa plany to ma problemy z głowa. Oni projektują, testują, sprawdzają od 15lat i co sie zmienilo? Murawa...
Odp: Stadion Miejski w Szczecinie - 08/06/2009 16:42
Wy serio wierzyliscie w ten mecz repry? Teraz cała Polska ma z nas polewke,a my tu nadal bedziemy płodzić posty czy budujemy w dąbiu czy remontujemy ten. Jak kiedyś pisałem,o renowacji tego również zapomnijcie. Decyzja pzpn tylko pomogła naszym rządzącym w rozwiązaniu tej kwestii. Jaja sie zaczna jak Szczecin zacznie miec problemy z licencjami,a zapamiętajcie sobie,że będzie mieć. Jest mi przykro,a zarazem wstyd,że juz nawet Gorzów liczy sie na zachodzie bardziej niz Szczecin. Za Jurczyka to była wiocha z tramwajami,teraz niektóre wioski mają sie czym szczycić...
ps-ciekawe ze to powiedzieli po wyborach. czyzby aby nitras nie potracił głosów? jebał ich wszystkich pies.
Odp: Stadion Miejski w Szczecinie - 08/06/2009 16:58
my sie tak cieszymy awansem do 1 ligi a dostaniemy w ogole lincencje na gre w niej? mam na mysli stadion.......... a co jesli jakims cudem awansujemy do ekstraligi. gdzie zagramy? czy znowu ktos rozpierdoli klub i B klasa. zdeka pojebane co?
Odp: Stadion Miejski w Szczecinie - 08/06/2009 17:03
śląski dostał organizacje tego meczu. czyli to co było wiadome juz jakis czas temu,stało sie dziś. nie wiem czemu,ale poświadomie zycze wszystkiego najgorszego tej reprezentacji,a w dniu meczu wybiore sie gdziekolwiek,byle z dala od tv
I kto Ci tam pójdzie? Mleko sie wylało,mamy nauczke,zresztą po raz kolejny. Będziemy tak karceni,dopóki nie wyciągniemy wniosków.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Już Ci odpowiadam-PiS swoimi działaniami taż wystraszył i zniechęcił społeczeństwo,że alternatywy brak. A te mniejsze partie-spójrzmy na ludzi kto je tworzy-Jurek z PR odpad z Pisu,Zawisza i Zaręba z Libertas odpowiednio PIS i PO, UPR to w zyciu nie osiągną odpowiedniego pułapu ze swoim radykalnym programem,zycie to pokazuje,dodadkowo ich dyskredytuje konekcje z LPR. Samoobrona? To tak,jak za dwa lata pójdziemy na wybory prezydenta Szczecinia i bedziemy miec do wyboru Krzystka,Wieczorka i Lubińską. Dlatego pozostaje fotel,bądź niedzielny spacer z dala od punktów wyborczych.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Stadion Miejski w Szczecinie - 08/06/2009 18:09
Proponuje by odpowiednie osoby zajęły się sprawą i od nowego sezonu trzeba konsekwentnie realizować akcje "Nowy stadion dla Szczecina"!!! nie odpuszczać, bo kur** idioci na stołkach jak tak dalej pójdzie sprawią ze będziemy 10 lat w tyle za cała piłkarską Polska... jak się patrzy na to co się u nas wyprawia bo żal dupę ściska.... Krzystek!! Co? TY wiesz CO!!!!
POGOŃ TO MY!!!
Odp: Stadion Miejski w Szczecinie - 08/06/2009 18:16
ale wy wszyscy głupi jesteście... to nie nawaliło miasto i Krzystek tylko firmy, które się nie zgłosiły. miasto zrobiło wszystko co mogło, wszystko było zaplanowane i dopięte. a to, że firmy się nie zgłosiły to nie wina miasta...idioci z was skończeni...
a co na pzpn jada ktory tutaj nie mial nic do gadania to chyba z gimnazjum jestescie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.