Edit: "Czerwiec 2017 ogłoszenie przetargu. Przełom 17/18 wyłoniony wykonawca, który wchodzi na plac budowy. Koniec mniej więcej 2020 r."
Po zbudowaniu, stadion będzie 7 wielkością w Polsce.
Ostatnio edytowany przez: Icar, 14 listopada 2016, 11:39 [2 raz(y)]
Odp: www.StadiondlaSzczecina.pl - 14/11/2016 12:16
Na razie podpisano umowę doprojektowania 4 trybuny. Do umów budowlanych daleka droga. Nie znam się na prawie hipotecznym, więc może ktoś to wyłoży lepiej... Ale z mojego pktu widzenia, hipoteka na gruncie może spowolnić procedury.
Odp: www.StadiondlaSzczecina.pl - 14/11/2016 12:24
Kwestia ta była poruszana na konferencji i Krzystek gadał coś o zwalnianiu hipoteki. Zarówno Krzystek i Mroczek, określili to mianem pierdoły i prawie, że wprost powiedzieli, żeby im tym czterech liter nie zawracać, bo w żaden sposób nie wpłynie to na stadion.
Jakby w jakikolwiek sposób miało to przeszkodzić modernizacji stadionu, to raczej w ten sposób nie podeszliby do tego problemu.
Odp: www.StadiondlaSzczecina.pl - 09/12/2016 23:06
Wpłacajcie chociaż te 20 zl na karte kibola. Warto wesprzeć klub biorą pod uwagę że będziemy mieli stadion z 4 trybunami, a jeszcze niedawno chcieli nan zaserwować jakiś chłam na 3 trybuny.
Odp: www.StadiondlaSzczecina.pl - 09/12/2016 23:08
Świetnie mieć krzesełko podpisane swoim imieniem i pierwszeństwem kupienia biletu. Jedno moje Klub, kibice, razem wszyscy to wyszarpaliśmy, teraz razem się na to zrzućmy
Ok.niech będą te 4 trybuny ale czy potrzeba pojemności 22tys.?Patrząc na frekwencję na polskich stadionach myślę ,że wystarczy 15tys.
Na dzień dzisiejszy tylko Legia i Lech mogą liczyć na publikę ok.20tysięczną( a i to na atrakcyjnym meczu)pozostali niestety daleko w tyle .Stadiony w Gdańsku,Wrocławiu,Krakowie pobudowane za kupe kasy wyglądają kiepsko w czasie meczy rozgrywanych na ligowym poziomie.Młode pokolenie zamiast zasiadać na trybunach -nawet nowoczecnego stadionu woli miejsce przed telewizorem-bo niestety na tym nowoczesnym stadionie w takie dni jak wczoraj też nie bēdzie takich warunków jak w hali Arena.Przymknijcie oczy i wyobraźcie sobie te wczorajsze 4 tys.na obiekcie 22tys.Garstka ludzi i hulający wiatr....
Odp: www.StadiondlaSzczecina.pl - 10/12/2016 09:20
Tyle lat walczyliśmy i damy radę teraz! Zobaczcie jak Wisła czy ŁKS walczą o kasę na wspieranie budżetu klubu. 20 czy 50 zł to nie tak dużo, a czasu mało.
To nie jest kwestia "dania rady", bowiem Pogoń i tak zobowiązała się na pokrycie tych kosztów. Jest to po prostu szansa aby każdy mógł dołożyć coś od siebie. Jak się nie uzbiera milion to klub i tak resztę dołoży.
Odp: www.StadiondlaSzczecina.pl - 10/12/2016 12:01
Te podpisane krzesełko bardzo mocno kusi To jest świetna szansa, żeby pokażać że w Szczecinie jest klimat do piłki nożnej i ekstraklasy. Wywalcie ze swojego kalendarza wydatków jedną paczkę fajek i 6-pak piwka i te 20 zł się znajdzie.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.