Żadnej prawdy w tym nie ma. Boniek przejechał się po Legii i redaktorzy z Warszawy robią mu teraz pod górkę, normalka.
Co to w ogóle jest futbolplus? Wygląda jak strona gimnazjalisty, który zrobił ją w szkole na informatyce.
Odp: www.StadiondlaSzczecina.pl - 29/02/2016 13:27
Skoro wysłał list, po którego lekturze redakcja tego serwisu uznała że jest złowrogi, to nie mogli go po prostu w całości zacytować? To byłby dopiero news. Dziwna sprawa.
Odp: www.StadiondlaSzczecina.pl - 29/02/2016 13:47
Ludzie trochę rozsądku. Już początek tego tekstu z linku, wskazuje, że zero w nim obiektywności, zero jakiegokolwiek smaku. Ot tekst by dopierdolić Bońkowi. Zero rzetelności. Już pierwsze zdania zawierają sobie tyle jadu, że wyborcza byłaby dumna z autora tego tekstu. Tam trwa prawdziwa wojna PZPN kontra Ekstraklasa. Najlepsze są linki pomiędzy akapitami. Zachęcające do kolejnych artykułów. Wszystkie anty-Bońkowe xD Tpu "Zobacz jak Boniek je niemowlaki".
Tutaj macie tekst ze strony drugiej barykady. O tym jak ci sami ludzie zgłaszali poprawki, aby w ostateczności zagłosować przeciwko, aby pokazać siłę przeciwko Bońkowi. Wojna o władzę.
Ja osobiście trzymam kciuki za Bońka i mam nadzieję, że wygra tą wojenkę i za kilka tygodni czy tam miesięcy, ponownie zwycięży w wyborach.
Ostatnio edytowany przez: Icar, 29 lutego 2016, 14:49 [3 raz(y)]
Oczywiście propozycja bije tą jaskinię krzystkową na łeb na szyję, aczkolwiek przyczepiłbym się do detali typu:
1) wizualnie jupitery spod dachu dają 100x lepszy efekt niż te dobudówki
2) znów wiatr w plecy spod dachu? czy tam jest jakaś "pleksa" ?
3) trybuny trochę za bardzo oddalone za bramkami (?)
Choć po co to gdybanie i tak ten osioł wie lepiej.
Odp: www.StadiondlaSzczecina.pl - 01/03/2016 15:22
I spokojnie by nam taki stadionik starczył.
Moje spostrzeżenia:
- czy odległość trybun od boiska nie może być mniejsza? Szczególnie za bramkami jakoś daleko to wygląda.
- ta plexa dookoła trybun pod dachem nie jest pełna, widzę tam szczelinę przez którą padałby deszcz i wiał wiatr, to tak musi być?
Reszta super!
Co do jupiterów pod dachem to nie ma możliwości zrobienia tego przy małym stadionie z niskimi trybunami ze wzg. na kąt padania światła (oślepianie piłkarzy).Widok jest na stronę trybuny od Twardowskiego..a z tej strony to wiatr u nas raczej nie wieje (sporadycznie)..pytanie czy od trybuny zachodniej rozwiązanie jest identyczne.
Mimo wszystko to tylko zabawa...bo nawet piekny stadion sfinansowany w połowie przez klub nie zmieni toru obranego przez Krzystka.
Odp: www.StadiondlaSzczecina.pl - 01/03/2016 18:09
Widzę, że nie tylko mi nie podoba mi się ten łódzki stadion. Jedyna przewaga nad krzystkomodernizacją to czwarta trybuna, ale w zamian za to wszystkie cztery trybuny robią wrażenie trzecioligowego obiektu z dość bogatej gminy.
Odp: www.StadiondlaSzczecina.pl - 01/03/2016 18:15
Moim zdaniem, to tylko wizualizacja. W końcu ten obiekt jeśli chodzi po pojemność jest prawie 2 razy większy, więc myślę że wybudowany wyglądałby jednak nieco inaczej. Bardziej może przypominać stadion Cracovii, a jak już mówiono - ma to być projekt najbardziej zbliżony do stadionu Widzewa. Mi tam odpowiada ten projekt. Jeśli chodzi o pojemność, to pewnie każdy kolejny tysiąc miejsc, to dodatkowe miliony, a Zarządowi chodzi o to, by zdyskredytować miasto i przedstawić projekt w podobnej kasie, ale lepszy, chociażby z większą ilością lóż VIP.
Odległość za bramkami pewnie jest determinowana wysokością obiektu, gdzieś te 18 tys. trzeba posadzić. Pytanie, gdzie miałby być sektor gości...?
Odp: www.StadiondlaSzczecina.pl - 01/03/2016 20:36
Co niektórzy chcieliby w Szczecinie coś na podobieństwo PGE Areny w Gdańsku chyba, gdzie my 10.000 osób nie jesteśmy w stanie zapewnić na meczu w sezonie.
Taki starczy, ważne żeby się wygodnie oglądało mecz, a nie błoto i mróz, deszcz i brud i przeziębienie i beznadziejna widoczność kontra transmisja w telewizji.
Odp: www.StadiondlaSzczecina.pl - 01/03/2016 20:43
Kazdy stadion lepszy niz to co proponuje Krzystek. Po modernizacji pies z kulawa noga tu nie zajrzy jesli nadal bedzie pigac tak jak teraz, a wg projektu to akurat sie nie zmieni.
Odp: www.StadiondlaSzczecina.pl - 01/03/2016 21:23
Zwolennicy stadionu ponad 20 tysięcy zejdźcie na ziemie. To już nie te czasy, że można iść w większą publikę.
Meczów o stawkę (reprezentacja) mieć nie będziemy bo mam już Stadion Narodowy (i bardzo dobrze), na mecze towarzyskie każdy stadion się nada (z tych nowych) a mecze Pogoni lepiej się będzie oglądało gdy na większości meczów będą liczby dochodzące do kompletu niż na większości meczów stadion byłby wypełniony do max 50% pojemności...
Wiadomo, że będzie problem z biletami (w przypadku dobrych wyników MKS-u czy też kibicowsko lepszych) ale od tego są karnety...Cały poważny piłkarski świat na tym opiera swoje wejściówki. A o bilety niech się biją "sezonowcy" czy ciekawscy stadionu itp.
Odp: www.StadiondlaSzczecina.pl - 01/03/2016 22:04
Nowy stadion + wysokie miejsca w lidze + powrot mody na Pogoń to max 15-18 tyś średnia kibiców na meczu. Jeśli Legia i Lech co mają te wszystkie 3 czynniki spełnione + 2-5x większe aglomeracje miast mają właśnie frekfencje na poziomie 16-22 tyś a 25+ tylko na szlagierach.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.