Odp: www.StadiondlaSzczecina.pl - 12/02/2013 11:01
Która z poniższych inwestycji powinna zostać zrealizowana jako pierwsza?
Aquapark na Gontynce (51%, 587 Głosów)
Nowy stadion (48%, 550 Głosów)
Nie mam zdania (1%, 18 Głosów)
Zagłosowało: 1 155
Czas powoli kończyć ankietę, Kinga_PS rozumiem, że chyba nie doczekam się maila ?
Odp: www.StadiondlaSzczecina.pl - 14/02/2013 15:56
Nigdzie nie mogłem znaleść dlatego odkopuje. Stadion po wymianie krzesełek wróci do swojej normalnej pojemnosci tj. ponad 18tys. czy dalej będzie ona sztucznie ograniczona do 15tys ?
Odp: www.StadiondlaSzczecina.pl - 14/02/2013 20:08
Będą wymieniane krzesełka na tym małym sektorze na lewo od pierwszego ? Bo w chwili obecnej nie wygląda to najlepiej, gdzie z lewej są wyblakłe krzesełka, a z prawej nowe. Siedział tam ktoś kiedyś ?
Będą wymieniane krzesełka na tym małym sektorze na lewo od pierwszego ? Bo w chwili obecnej nie wygląda to najlepiej, gdzie z lewej są wyblakłe krzesełka, a z prawej nowe. Siedział tam ktoś kiedyś ?
z tego co mi wiadomo z sektora tego znikna krzeselka i zostanie beton, był i będzie wyłaczony ze sprzedaży
panowie zostawili sobie go na koniec
Odp: www.StadiondlaSzczecina.pl - 15/02/2013 21:08
Ja wiem czy takie marzenie? Prezentuje się całkiem fajnie, ale raz, że taka dobudowa byłaby wątpliwa ze względu na teren, a dwa, że tylko nowy stadion dla Szczecina
ktoś kiedyś wrzucał link do tego stadionu, pamiętam. Jak dla mnie to taki byłby marzeniem ->madejski_stadium<-
Spoko, pierdolnie się toi-toie i będzie elegancja.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Holenderska firma chce wybudować stadion w szczecińskim Dąbiu, ale miasto nieudolnie prowadzi negocjacje - takie informacje przekazał w "Rozmowach pod krawatem" Andrzej Piątak. Poseł Ruchu Palikota dodał, że inwestor jest gotowy zapłacić za obiekt z własnej kieszeni.
Nie wiem na ile to wiarygodne:
(Za Radiem Szczecin):
Holenderska firma chce wybudować stadion w szczecińskim Dąbiu, ale miasto nieudolnie prowadzi negocjacje - takie informacje przekazał w "Rozmowach pod krawatem" Andrzej Piątak. Poseł Ruchu Palikota dodał, że inwestor jest gotowy zapłacić za obiekt z własnej kieszeni.
Nie wiem na ile to wiarygodne:
(Za Radiem Szczecin):
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.