Na Arce mi się nie podobało, ale przynajmniej przez ten misz-masz puste miejsca tak się w oko nie rzucają [:
Jak już wymieniamy krzesełka, to można było się pokusić o coś lepszego - nie mówię o składanych, które u nas mniej by się brudziły, ale są mniej wytrzymałe (vide stadion Arki) i pewnie droższe. Może jakieś lekkie gradientowe przejście między kolorami, jakieś wstawki ze żółtym. Dobra - nie ma co gdybać, bo takie rzeczy to wstawianie złotych zębów nieboszczykowi :p
Swoją drogą - co zrobią z 17 starych tyś krzesełek? Część pewnie pójdzie na jakieś boiska, ale ja bym sobie takie stare krzesełko na pamiątkę zakupił [:
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Kurcze - szkoda, że przy okazji zakupu nowych krzesełek nie pomyślano o ułożeniu ich w bardziej efektowny sposób - np. granat góra, bordo dół z przejściem barw jak np. na Legii.
Ka.: 1995
Napewno ? Jeszcze z lechem latały sztachety Możliwe, czas leci ...
Hehe pamietam meczyk z Lechem jak wygrywali 2-0 , a przegrali 3-2 wtedy to pamietam Lechici tak sie wkur... ze lataly sztachety
Ten rajd Andrzeja Rycaka z lewej strony boiska na sam koniec meczu i gol na 3:2. Szaleństwo, coś pięknego
Kurcze - szkoda, że przy okazji zakupu nowych krzesełek nie pomyślano o ułożeniu ich w bardziej efektowny sposób - np. granat góra, bordo dół z przejściem barw jak np. na Legii.
Hehe pamietam meczyk z Lechem jak wygrywali 2-0 , a przegrali 3-2 wtedy to pamietam Lechici tak sie wkur... ze lataly sztachety
Ten rajd Andrzeja Rycaka z lewej strony boiska na sam koniec meczu i gol na 3:2. Szaleństwo, coś pięknego
Szalenstwo to bylo po meczu na plycie boiska, stare dobre czasy
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Szalenstwo to bylo po meczu na plycie boiska, stare dobre czasy
Oj tak, mała modrnizacja była i "ciepłe" przyjęcie i pożegnanie też Wspomnień czar ...
Swoją drogą - co zrobią z 17 starych tyś krzesełek? Część pewnie pójdzie na jakieś boiska, ale ja bym sobie takie stare krzesełko na pamiątkę zakupił [:
Hehe, dokładnie o tym pomyślałem od razu jak się dowiedziałem o tej wymianie. Zajebiście by wyglądała taka ławeczka z 4 krzesełek Pamiątka jak talala
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: www.StadiondlaSzczecina.pl - 02/06/2012 17:17
Plm dał świetny pomysł dla ludzi którzy dbaja o interesy Pogoni ! Biorąc pod uwage że mozna by było (gdyby Mosrir wydał zgode na sprzedaż a nie utylizacje )każde siedzisko sprzedać na pamiatke kibicowi z np.5 zł .Było by na pensje dla JEDNEGO piłkarza
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Z wzorem ułożenia najlepiej byłoby zrobić sondę z kilkoma projektami, tak jak swego czasu właśnie na Legii
zdecydowanie tak
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Z wzorem ułożenia najlepiej byłoby zrobić sondę z kilkoma projektami, tak jak swego czasu właśnie na Legii
miasto kieruje się tylko i wyłącznie pieniędzmi także nie ma szans na mozaikę, gryfa, gradient i temu podobne. w sondzie co najwyżej byłby wybór tylko pomiędzy szachownicą a ułożeniem 'sektorowym': bordowy, granatowy, bordowy, itd, także nie ma to chyba sensu.
Hehe, dokładnie o tym pomyślałem od razu jak się dowiedziałem o tej wymianie. Zajebiście by wyglądała taka ławeczka z 4 krzesełek Pamiątka jak talala
Firma wykonująca prace związane z wymianą krzesełek zostanie zobowiązana również do zutylizowania starych więc zawsze można się z nimi dogadać, tak myślę.
Firma wykonująca prace związane z wymianą krzesełek zostanie zobowiązana również do zutylizowania starych więc zawsze można się z nimi dogadać, tak myślę.
Ja sie pisze na kupno 5-10 krzeslek, biorac pod uwage liczbe fanatykow to z tego mozna zrobic dobry biznes aby tylko sianoi poszlo na klub a nie do kieszeni dyrektora MOSIR-u czy innego gowna
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Ja sie pisze na kupno 5-10 krzeslek, biorac pod uwage liczbe fanatykow to z tego mozna zrobic dobry biznes aby tylko sianoi poszlo na klub a nie do kieszeni dyrektora MOSIR-u czy innego gowna
Firma jest zobowiązana do ich utylizacji więc nie zarobi MOSiR
Myślałem, że będzie opcja, że każdy będzie mógł sobie zabrać na pamiątkę krzesełko... a tu lipa.. szkoda, bo wzięło by się przynajmniej 2 bordowe (no czerwone no ) i 2 granaty (błękit?no może trafiło by się na niebieskie jakieś ). Pamiątka była by fajna, a i z demontażem firma by się nie musiała martwić
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.