Odp: www.StadiondlaSzczecina.pl - 31/01/2012 00:08
Ale ja to wiem i zgadzam się z Wami ale pewnie taki był cel. Żeby ludzie obejrzeli i się zawstydzili/wkurwili/zniesmaczyli i by wytworzyła się jakaś presja społeczna. Ale i tak wiadomo, że ci którym zależy to doskonale wiedzą jak wygląda stadion a reszta ma to w dupie i tak tego nie obejrzy a jak obejrzy to oleje. Ja tego filmiku nie bronię bo on nic nie da ale odniosłem wrażenie, że dla niektórych motywy wrzucających są niejasne (szczególnie w komentarzach pod samym filmikiem) i nie uważam też żeby jego obecność na oficjalnym kanale była czymś szkodliwym - ot kolejne nic nie znaczące działanie, nie pomoże, nie zaszkodzi.
Odp: www.StadiondlaSzczecina.pl - 21/02/2012 01:05
Tak przeglądałem stadiony... i njbardziej proporcjonalny do ilości zainteresowanych w Szczecinie i budżetu jest właśnie taki.
http://stadiony.net/stadiony/eng/reebok_stadium
nie za duży nie za mały a do tego zmieścili się w 200milionach,( 35milionów funtów) i przynajmniej nie wygląda za płasko jak niektóre.
Kreai-to nareba kerai-o tsukaenu.
Słuchając innych uczymy się rozkazywać.
Od początku widać było kto frajer i wyrucha nas bez mydła w sprawie stadionu. Chuj mu w pape. A ten Aquapark niech sobie zrobi kurwa przed urzędem miasta.
To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć !!
Tak przeglądałem stadiony... i njbardziej proporcjonalny do ilości zainteresowanych w Szczecinie i budżetu jest właśnie taki.
http://stadiony.net/stadiony/eng/reebok_stadium
nie za duży nie za mały a do tego zmieścili się w 200milionach,( 35milionów funtów) i przynajmniej nie wygląda za płasko jak niektóre.
Na taki stadion potrzeba władzy z jajami a nie jak jest obecnie. Puste obietnice i nic więcej.
przecież z tym aquaparkiem cyrk ciągnie się jak ze stadionem, jedno i drugie za kadencji Krzystka to niespełnione obietnice
Odp: www.StadiondlaSzczecina.pl - 22/02/2012 18:49
Ogłoszenie teraz informacji o aquaparku to wyraz pewności siebie i arogancji Krzystka. To także policzek dla Pogoni i dla dzieciaków którym się zamyka szkoły w imię oszczędności. Wiedziałem podczas wyborów że na pewno nie zagłosuje na dwóch: Krzystka i Zarembę. Oni wprost twierdzili że stadion ich nie interesuje. Niezależnie od tego na ile inni sciemniali to wybór Krzystka od razu wykluczał działanie na rzecz Pogoni i jej kibiców. Teraz to najlepiej by było kupić ze 100 biletów na premierę w filharmonii i narobic Krzystkowi obciachu jakąś manifestacją.
Ogłoszenie teraz informacji o aquaparku to wyraz pewności siebie i arogancji Krzystka. To także policzek dla Pogoni i dla dzieciaków którym się zamyka szkoły w imię oszczędności. Wiedziałem podczas wyborów że na pewno nie zagłosuje na dwóch: Krzystka i Zarembę. Oni wprost twierdzili że stadion ich nie interesuje. Niezależnie od tego na ile inni sciemniali to wybór Krzystka od razu wykluczał działanie na rzecz Pogoni i jej kibiców. Teraz to najlepiej by było kupić ze 100 biletów na premierę w filharmonii i narobic Krzystkowi obciachu jakąś manifestacją.
Wystarczy zrobić to samo co robiono gdy występował w teatrach Stanisław Mikulski czy Kosiński
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Odp: www.StadiondlaSzczecina.pl - 23/02/2012 12:50
WITAM ! Czy wobec ostatnich informacji o tym, że miasto jest w stanie wydać 200 mln zł na budowę aqaparku, nie możemy się zorganizować i ostaro zaprostestować !!! ACTA pokazała, że mamy jednak siłę. Przestańmy pisać i biadolić, wyjdźmy na ulicę i pokażmy, że nam zależy. Jak zaczną budować aqapark o stadionie możemy zpomnieć na długooooo....
WITAM ! Czy wobec ostatnich informacji o tym, że miasto jest w stanie wydać 200 mln zł na budowę aqaparku, nie możemy się zorganizować i ostaro zaprostestować !!! ACTA pokazała, że mamy jednak siłę. Przestańmy pisać i biadolić, wyjdźmy na ulicę i pokażmy, że nam zależy. Jak zaczną budować aqapark o stadionie możemy zpomnieć na długooooo....
A w jaki sposób ACTA pokazało naszą siłę? Bo niebardzo rozumiem, co to ma do kibiców Pogoni?
Odp: www.StadiondlaSzczecina.pl - 23/02/2012 16:01
Skrót myslowy co tu jest do rozumienia... pokazała ze tysiace ludzi w Szczecinie jeśli im na czymś zależy potrafią wyjść na ulicę !!! My też powinniśmy pokazać siłę !
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.