Odp: www.StadiondlaSzczecina.pl - 21/11/2010 09:44Cały czas zachęcam do wpłacania nawet najmniejszej sumy na konto akcji Stadionu. Dzięki temu będziemy mogli ruszyć jeszcze mocnej do przodu z propaganda !
MultiBank
nr konta: 93 1140 2017 0000 4902 1212 1499
nr konta IBAN (dla wpłat zagranicznych): PL 93 1140 2017 0000 4902 1212 1499
nr BIC (dla wpłat zagranicznych): BREXPLPWMUL
Moim zdaniem zaproponował on te spotkanie, ponieważ potrzebne jemu są teraz głosy, wie że nie wiele brakuje. Przekonamy się w sobotę czy jakieś konkrety ma. Tak ja to odbieram.
Sztab wyborczy Arkadiusza Litwińskiego, kandydata na Prezydenta Szczecina, informuje:
Kandydat na Prezydenta Szczecina Arkadiusz Litwiński zaprasza wszystkich kibiców i mieszkańców Szczecina zainteresowanych budową stadionu oraz funkcjonowaniem Pogoni Szczecin na spotkanie, które odbędzie się w najbliższą sobotę o 15.30 w budynku VIP na stadionie przy Twardowskiego.
Moim zdaniem zaproponował on te spotkanie, ponieważ potrzebne jemu są teraz głosy, wie że nie wiele brakuje. Przekonamy się w sobotę czy jakieś konkrety ma. Tak ja to odbieram.
A jakie konkrety moze miec ? Jego formacja rzadzila Szczecinem przez ostatnie 4 lata i stadionu nie zbudowala .A zreszta obydwaj kandydaci naleza do tej samej partii .
Ostatnio edytowany przez: goral1982, 25 listopada 2010, 18:06 [2 raz(y)]
Sztab wyborczy Arkadiusza Litwińskiego, kandydata na Prezydenta Szczecina, informuje:
Kandydat na Prezydenta Szczecina Arkadiusz Litwiński zaprasza wszystkich kibiców i mieszkańców Szczecina zainteresowanych budową stadionu oraz funkcjonowaniem Pogoni Szczecin na spotkanie, które odbędzie się w najbliższą sobotę o 15.30 w budynku VIP na stadionie przy Twardowskiego.
A jakie konkrety moze miec ? Jego formacja rzadzila Szczecinem przez ostatnie 4 lata i stadionu nie zbudowala .A zreszta obydwaj kandydaci naleza do tej samej partii .
Może kolejna makieta jak za Jurczyka? Może projekt z własnej kasy zafunduje? Może ma inwestora? Co 4 lata to samo... Jeszcze wiele wody w Odrze upłynie, aż miasto zrozumie jaką WARTOŚCIĄ jest NASZA POGOŃ.
Odp: www.StadiondlaSzczecina.pl - 25/11/2010 23:49
Co do hali ostateczne umowy nie zostały jeszcze podpisane.
Stadion Legii jest (będzie po skończeniu) stadionem klasy Elite; klasa Elite oznacza pojemność 30 tyś. i wiecej netto. Netto oznacza, że nawet przy meczach w Europejskich pucharach gdy bufory są troche większe wejdzie te minimum 30 tyś. Tym samym nie wiem skąd biorą się informacje o stadionie na 35 tyś.
Najmniejszy istniejący stadion klasy Elite ma około 31 tyś. pojemności na mecze ligowe.
Generalnie tendencja jest taka, że loże generują około 50% zysków na całym stadionie, byli już tacy sprytni którzy w związku z tym chcieli budować na stadionie głównie loże i minimum dla reszty.
Plany sie nie powiodły ze względu na to, że bez tej "reszty" loże również sie nie sprzedają, bo nie ma na stadionie atmosfery.
Ostatnio edytowany przez: ROJ, 25 listopada 2010, 23:55 [1 raz(y)]
Pójdziemy posłuchamy ocenimy... O ile nt stadionu pewnie usłyszymy takie same obietnice jak parę lat wcześniej u Krzystka a konkretów niewiele o tyle ciekawszym tematem jest funkcjonowanie Pogoni Szczecin- bo tak naprawdę Pogoń Szczecin to w głównej mierze Kibice!
Przesyłać pytania na maile SKPS jak ktoś nie będzie mógł się pojawić.
Odp: www.StadiondlaSzczecina.pl - 27/11/2010 17:47
Wole Zagłosować na tego co obiecuje i mam nadzieje ze się postara niż na Krzystka który nas ciągle kłamie i nie ma nawet zamiaru kiwnąć palcem w sprawie Stadionu over;]
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Tak sobie właśnie myślę - Arek zapewne i tak planował tylko jedną kadencję, także składając taka obietnicę niczym nie ryzykuje... a za cztery lata? Oczywiście Bruksela...
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: www.StadiondlaSzczecina.pl - 27/11/2010 17:55
To teraz drukujemy to co napisał nakleimy ową deklarację u niego na drzwiach wejściowych do domu i podpisujemy "Jeżeli nie zostanie zrealizowany, ucinamy panu jaja Kibice Pogoni Szczecin"
Tak sobie właśnie myślę - Arek zapewne i tak planował tylko jedną kadencję, także składając taka obietnicę niczym nie ryzykuje... a za cztery lata? Oczywiście Bruksela...
o tym samym pomyślałem, poza tym wyrażenie klucz: "(...) lub co najmniej do znacznego zaawansowania budowy". znaczne zaawansowanie budowy - pojęcie względne.
"czy wierzy w słowa te? ja nie wierze w nie.. czyż one prawdziwe są? nie wierze im kurwom jak psom."
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odp: www.StadiondlaSzczecina.pl - 27/11/2010 18:07
Nie wiem czy sie smiać czy płakać. Przy obecnych planach inwestycyjnych czyli hala, filharmonia i być może aquapark ( o ktorym też jest w spocie Litwy) niemożliwym jest wybudowanie stadionu i każdy w miare rozgarnięty o tym wie. Jest to zwykły chwyt byle by tylko dorwać sie do władzy. To jak bardzo tej władzy Litwinski pragnie pokazuje chociażby zeszmacenie się i zapowiadany sojusz z SLD w nowej Radzie Miasta wraz z oddaniem pod władanie SLD działów kultury i sztuki.
Dodatkowo słowa "do znacznego zaawansowania budowy" dają mu ewidentnie furtkę aby się swobodnie z przeprowadzonych efektów(a raczej ich braku) później wykręcić. Np tuż przed końcem kadencji podpisze jakąś umowke na przekazanie gruntów inwestorowi czy cuś i już powie, że nastąpiło "znaczne zaawansowanie budowy".
Ta zapowiedź o stadionie to po prostu obrzydliwe i bezczelne kłamstwa, nic więcej.
To teraz drukujemy to co napisał nakleimy ową deklarację u niego na drzwiach wejściowych do domu i podpisujemy "Jeżeli nie zostanie zrealizowany, ucinamy panu jaja Kibice Pogoni Szczecin"
problem w tym,jak nie będzie czego uciąć...
Odp: www.StadiondlaSzczecina.pl - 27/11/2010 18:11
Deklaracje od polityka ciekawe, ciekawe... napisał taką deklarację, bo patrzy na wyniki sondażowe i widzi, że Krzystek nieznacznie prowadzi(swoją drogą te sondaże też ch**a warte). A, że kibice to jakby nie patrzeć spora grupa wyborców przy szczecińskiej frekwencji to wiemy w jakim celu to wydał. Wygra i będzie miał wyje***e, zacznie się wszystko od nowa, obsadzanie stanowisk swoimi ludźmi, pewnie z pół roku albo rok mu to zajmie... że takie miasto nie ma porządnego kandydata na stanowisko prezydenta... ale jest to chyba ogólnopolska tendencja z samą Polską na czele...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.