Odp: Liga Mistrzów 09/10 - 23/02/2010 23:02
no dlatego mam nadzieje ze na Camp Nou znajdzie sie jakis arbiter ktory swoimi bledami wkurzy <25% widzow chociaz nie wiem czy to mozliwe
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Liga Mistrzów 09/10 - 23/02/2010 23:09
Gdyby VFB nie spuchli tak w II połowie to Barca by tego remisu nie dowiozła. W pierwszej zdecydowanie lepsze VFB, po przerwie Barca miała przebłyski ale ogólnie mecz średni, szczególnie pod koniec gdzie już wszyscy mieli wyłożone. W rewanżu pewnie Barca coś wymęczy choć VFB bez szans nie jest jeżeli zagra na maksimum swoich możliwości.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: Liga Mistrzów 09/10 - 24/02/2010 21:36
i poraz kolejny kulawe decyzje sedziego. byl karny tuz przed przerwa - byl kontakt pomiedzy samuelem a kalou - nie ma karnego ale tez nie ma kartki dla napastnika? skoro nie bylo faulu to czemu nie ma kartki? moze w drugiej polowie bedzie lepiej
no i oczywiscie etoo pokazuje ze Barca dobrze zrobila pozbywajac sie go, moim zdaniem lepiej jakby gral Pandev
Ostatnio edytowany przez: ManeS, 24 lutego 2010, 21:45 [1 raz(y)]
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
no kolego taka porażka musi boleć, tym bardziej 3 bramki Bendtnera których nie dało się nie strzelić
krótko mówiąc Porto nie istniało Nasri ładnie zastąpił Fabregasa
No i skończyło się na 5:0, a Bendtner zaliczył hat-tricka.
Jednostronne widowisko
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Odp: Liga Mistrzów 09/10 - 10/03/2010 09:26
Mysle ze najwiekszym upokorzeniem dla Porto jest wlasnie fakt ze to Bendtner im te 3 bramki wbil Arsenal zagral chwilami genialnie, mecz praktycznie do jednej bramki, oby tak w lidze angielskiej grali to bedzie dobrze
Odp: Liga Mistrzów 09/10 - 10/03/2010 15:02
Brawo za awans dla Jasia Fasoli i jego kopaczy, ale trzeba zauważyć że na wynik meczu duży wpływ miałą pierwsza bramka zdobyta z ewidentnego spalonego ! Szkoda bo liczyłem na więcej. Szkoda mi także Fiorentiny która by wywalczyła awans gdyby nie ten gol pseudo-polaka z metrowego spalonego. Na koniec i tak wyszło że szwaby mają wielkie szczęście i teraz cieszą się z awansu. Dzisiaj natomiast na Sat1 oglądam Madrid-Lyon i tutaj licze że Lisandro pyknie ze dwie brameczki i Florek Perezik razem z Crystyną będą płakać po meczu
Odp: Liga Mistrzów 09/10 - 10/03/2010 21:54
Rooney rudzielec 2 x i raczej po Milanie. Moglby chociaz Leonardo Bekhama wpuscic ale Lyon wciaz walczy mam nadzieje ze im sie uda
zolty na 3:0 i juz po keczupie
Odp: Liga Mistrzów 09/10 - 10/03/2010 22:39
Lyon w pierwszej połowie miał do 35 minuty 37% posiadania piłki
ale w drugiej połowie Real siadł i Lyon ustawił grę pod swoje dyktando, szkoda nie wykorzystanych sytuacji pod koniec (Lopez, Delgado),
Co do Realu.... Tak to jest jak jedno auto prowadzi 11 kierowców
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756510015 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.