Na dniach (prawdopodobnie w sobote) wrzuce ostateczne 2 projekty jak maja wygladać i wtedy przez tydzien zapisywac na moejego meila...potem ustawimy się na zaliczki i robimy bluzy.
Odp: więcej gadżetów - 26/01/2006 21:59
Sorka za spóżnienie w temacie ale mam sporo pracy.powstaje bardzo dużo flag,a wszyscy jak wiecie ja je robie, takze rece mam zawalone. Więc sprawa wygląda ta.Powstały 2 projekty (całkiem podobne bo większości wlasnie takie bluzy się podobały.Oto poniżejone:
Wybieramy jeden choć jeśli będzie dużo chętnych zrealizuję obydwa.
BLUZY Z KAPTUREM: z grubego materiału bardzo dobrej jakości (dla zorientowanych gramatura bluz to 350 g/m2)
KOLORY BLUZ: czarne i szare (tzw melanż ()
RODZAJ NADRUKU: flock (taki przyjeny meszek cos ala plusz...dożywotnia gwarancja)
KOLOR NADRUKU: biały lub czarny (zalezy od koloru bluzy)
ROZMIARY: L,XL,XXL
Koszt bluzy wynosi: 70 zł (zaliczka wynosic będzie 40 zł)
Zamówienia kierujcie tylko i wyłącznie na meil [email protected] podając:
-wzór bluzy (po lewej projekt 1, po prawej projek 2)
-kolor bluzy
-rozmiar bluzy
Zamówienia zbieram do 10.02.2006...wpłata zaliczek do 15.02.2006 (są to już terminy sztywne)
Istnieje możliwośc zamówienia również koszulek (cena ok.20-25 zł) oraz polówek (cen nieznam, bo niewiem czy bedzie zainteresowanie)
Część z zysków zostanie przeznaczona na zakup ultras-produktów
Jeśli ta akcja przyniesie skutek, przyszłości chciałbym wydać inne gadżet związan z ukochaną Pogonią (moze kalendazyki kieszonkowe (niewiem czy niezapóżno), inne rodzaje odzieży raz coś takiego jak kieliszki czy popielniczki.Wszystko zależy od Was !!!
Myślę że wszystko w miarę jasno napisane, żeby potem nikt sie co chwila niedoptywał i nie zapieprzał jakimiś niepotrzebnymi postami topicu
Ostatnio edytowany przez: HardcoreCitySzczecin, 28 stycznia 2006, 00:04 [3 raz(y)]
Odp: więcej gadżetów - 26/01/2006 22:41
szczerze mówiąć nie podobaja mi sie oba projekty, liczylem na x-ero tyle że z naszym herbem i napisem Pogoń Szczecin..
no fakt te sa zajebiste... a moze by tak w tych projektach antyC, ten napis zrobic z tylu a na piersi herb??
Czekam na sugestie choc prawde mówiąc zróbmy na początek to, bo znowu chuj wielki z tego wyjdzie.Wpóźniejszym czasie pomyślimy nad innymi. TERAZ TE I TEMAT ZAMKNIĘTY !!!
Odp: więcej gadżetów - 27/01/2006 13:34
Jako ze czekałem na te bluzy juz jakis czas i jestem nimi troszke rozczarownay
W najbliższym czasie pokaże inne bluzy (haftowane napisy ) . W podobnej cenie .
Jako ze czekałem na te bluzy juz jakis czas i jestem nimi troszke rozczarownay
W najbliższym czasie pokaże inne bluzy (haftowane napisy ) . W podobnej cenie .
Fajnie przynajmiej ktos też ruszy coś aby były jakieś fajne modele odzieży ... zobaczymi jakie,jakie ceny,gatunek odzieży no i ile pójdzie z tego na oprawy
A tak na marginesie jak bedzie dużo chetnych koszt napewno sie zmniejszy...chyba ze wszyscy stwierdzą, że lepiej kase dać na oprawy...bo tak mi sie wydaje
Odp: więcej gadżetów - 27/01/2006 23:33
Zainteresowanie rośnie...jak pójdą te bluzy to pójdzi kolejna partia bluz i koszulek z innymi wzorami (przesyłajcie swoje propozycje)...myślę również nad zrobieniem polielniczek i kileiszków ale niewiem jakie by było zainteresoawnia...ci co chętni są wstępnie tez prosze o kontak [email protected]
...choć najpierw ogarnijmy bluzy... jak na razie jest coś koło 10 osób
Odp: więcej gadżetów - 27/01/2006 23:45
oo kieliszki to ja bankowo bym wziol . Bluzy nie wezme bo zbytnio mi sie niepodoba (kwestia gustu ) . Pozdrawiam i mam nadzieje ze wkoncu coś ruszy
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.