1.Zegarki takie w Lotto może i są ale nie ma tam nic z LFS (tak jak napisałeś), anikt raczej niepowinien takiego czegoś robić nie konsultując tego najpierw z LFS
2. We wcześniejszych postach pisałeś, że bluzy robione są w FIRMIE W W-WIE , teraz że znajomy je robił co ma malutką działaność...coś tu nie tak.
3.Piszesz, że z tego niewielki zarobek...ja w tej branży (nadruki i haft na odzieży) siedzę od 6 lat więć ceny poglądowe znam, zaróno nadruków,haftu jak i samej czystej odzieży
4. Wcale nie chcę cię obczerniać i walczyć o wpływy, bo dla mnei jak na razie jesteś żadną konkurencja...niech osób robiących gadżety będzie jak najwiecej (bo wtedy gadzetów będzie więcej).Tylko w tej kwestii jest jeden mankament dotyczacy bluz...chodzi o to, żę jak robiić bluzxy to z porządnego matriału,grubego itp, aby starczyły na lata...te twoje (niewidziałem ich) to jak piszesz ...100% bawełny więc się nie mechacą...a zauważ że jak jast to bluza 100% bawełniana to po pierwszysch 2-3 praniach zajebiście się kurczy...wiem z doświadczenia i mogą potwierdzić to właściciele bluz PORTOWCY z wielkim herbem na placach.
A tak pozatym jeśli chcesz coś robić to rób to dobrze...niektóre komentarze bierz na chłodno...i dalej wykonuj to co chcesz, ale z SERCEM
Ad 1. Nie ma tych zegarków ale projekt był temat zakończył się na tym etapie.
Ad 2 . Przeczytaj ten post jeszcze raz .Matryca herbu do bluzy była faktycznie robiona w Warszawie
Ad 3. Jeżeli tak to doskonale wiesz że haft zawsze będzie droższy niż przyklejony napis
Ad 4. Nie mam zamiaru być konkurencja a co do drugiej części zapraszam osoby które maja już tą bluzę ( powinni być zadowoleni )
Pozdrawiam
Jesli chodzi o te bluzy i koszulki to fakt na turzynie sa po 160zl.Ale na gieldzie gosciu ma je po 75zl i te koszulki co na allegro po 35zl na turzynie tez one sa jakos po 40zl wiec moim zdaniem lepiej jak bys zrobil koszulki i bluzy z jakim innym motywem.
Odp: więcej gadżetów - 08/03/2006 10:36
Więc tak...dochodzi wiele zapytan czy bluzy, które ostatnio zeszły są jeszcze do zamówinia. Informuję, że jest taka możiwość.Dlatego chętnych na jej posiadanie prosze o kontakt ze mna (meil, gg lub telefon)
Informuje też, że w związku z dużym zainteresowanie kieliszki będą wykonywane. Nadruk na kieliszku to gryf z wieńcem i napis POGON SZCZECIN. Wszystko koloru złotego...reszta informacji podam wkrótce jak również poinformuje od kiedy kieliszki będą do kupienia
Temat koszulek PORTOWCY jest nadal aktualny...a tak na marginesie proszę wszelkie osoby z uzdolnieniem graficznym o nadsyłanie swoich projektów na [email protected]) na koszulki bądź bluzy
A co powiecie na takie bluzy?? http://www.allegro.pl/item90222944_bluzy_dla_kibicow_fanatic_ultras_hooligans.html
A ja z innej beczki , zorganizował by ktoś moze jakies szaliki Tkacze ?? Wiem wiem niektóre firmy życza sobie minimalnie 250 sztuk . Pytam sie poprostu z ciekawosci bo kto wie moze ktoś coś nad tym myśli . Pozdrawiam
Odp: więcej gadżetów - 09/03/2006 21:59
hmmm np mozna by bylo wrzucic kilka projektów i pomyslec nad tym jakies glosowanie itp. Ale to bardziej kumate towarzystwo powinno ogarnać ten temat . Pozdrawiam
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.