Odp: więcej gadżetów - 16/09/2008 22:43
Pytanie z innej beczki.Z 2,3 lata temu można było zakupić śpioszki,pajace dla najmniejszych kibiców granatowo-bordowych....Są jeszcze one dostępne,czy to już historia?
Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
Pytanie z innej beczki.Z 2,3 lata temu można było zakupić śpioszki,pajace dla najmniejszych kibiców granatowo-bordowych....Są jeszcze one dostępne,czy to już historia?
Szaliki, koszulki, breloczki, kubki i wiele wiele innych od dziś do nabycia są nie tylko w trakcie spotkań Dumy Pomorza, ale w każdy dzień tygodnia w CH Galaxy! Stoisko to Pogoń Szczecin SA dzieli z jednym ze swoich partnerów, firmą Soft Electronic. Od niedawna można było nabywać już tam bilety na spotkania naszego klubu, a teraz każdy kibic będzie mógł się tam kompletnie wyposażyć w gadżety! Zapraszamy do zakupu!
Szaliki, koszulki, breloczki, kubki i wiele wiele innych od dziś do nabycia są nie tylko w trakcie spotkań Dumy Pomorza, ale w każdy dzień tygodnia w CH Galaxy! Stoisko to Pogoń Szczecin SA dzieli z jednym ze swoich partnerów, firmą Soft Electronic. Od niedawna można było nabywać już tam bilety na spotkania naszego klubu, a teraz każdy kibic będzie mógł się tam kompletnie wyposażyć w gadżety! Zapraszamy do zakupu!
Odp: więcej gadżetów - 20/09/2008 11:51
Czy będzie można w Galaxy dostać bluzę Pogoni ? Chodzi mi o tą bluzę co jest na wystawie w kioskach z pamiątkami podczas meczów za 90zł z wielkim gryfem na plecach.
Wie ktoś czy jest możliwość kupienia poduszki "jaśka" z Logiem Pogoni??
jesli tak, to gdzie
Obawiam sie że raczej nie dostaniesz,no chyba że ktoś wyprzedaje jakieś gadżety... a tak gwoli ścisłości to nie z logiem tylko z herbem i weź sobię to do serca na przyszłość
a teraz każdy kibic będzie mógł się tam kompletnie wyposażyć w gadżety! Zapraszamy do zakupu!
O ile się nie mylę to wszystkie egzemplarze tej bluzy już zostały sprzedane. niedługo wyjdzie nowa bluza.
Tak teraz to prawda na meczu dostałem ostatnią sztukę prosto z wystawy. Mam jeszcze takie pytanie co do gadżetów wiadomo gdzie można dostać szalik Legii? Chodzi mi tutaj o konkretny szalik. o Taki: http://zdjecia.swistak.pl/02/569/2569533_1_b.jpg
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.