kurwa czlowieku to nie film oscarowy...daj te zdjecia i napewno kazdy wezmie je na wlasny uzytek...ja pierdole to sie porobilo..premiery bluz..kubica tez bedzie??
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
ma ktos jakies zdjecie tych bluz czy tylko tak mniemacie ze bede rewelacyjne
Spokojnie. Jak dobrze pójdzie to w sobotę będzie premiera bluz. Zdjęcia tylko i wyłącznie na użytek własny.
kurwa czlowieku to nie film oscarowy...daj te zdjecia i napewno kazdy wezmie je na wlasny uzytek...ja pierdole to sie porobilo..premiery bluz..kubica tez bedzie??
Odp: więcej gadżetów - 17/10/2008 22:06
Szkoda ze nikt nie może dać zdjęć tych bluz , byłem w środe w poszukiwaniu bluz Pogońi (jak dla mnie ciekawe są te ze sciągaczem w pasie i przy mankietach , z przodu herb szczecina czyli gryfek i z tyłu POGOŃ i pod spodem mniejszą czcionka szczecin) lecz nie było rozmiaru i troche sie rozczarowałem ze prodecenci nie wykonują rozmiaru xxxl slyszałem ze jutro będą właśnie te nowe z pretoriańskim napisem na plecach + na rekawie 1948 , wszystko ręcznie haftowane co było miła niespodzianką , bluze szare rozpinane i nierozpinane , miałem nadzieje ze pierw je obejrze gdzies w necie ale niestety (koleś ze stoiska mówił ze tylko ma być 10 sztuk rozpinanych i 10 sztuk nierozpinanych)
Gdybyś kolego mógł jednak wysłaćte zdjęcie jakoś to bym cie prosił nie chce kupować kota w worku ,
Pozdro
Odp: więcej gadżetów - 17/10/2008 23:04
We wczorajszym poście wprowadziłem wszystkich w błąd pisząc że posiadam zdjęcia bluz które jeszcze nie dotarły. Chodziło mi o projekt graficzny haftów a na forum nie zapodaję ponieważ tak zostało wcześniej ustalone z autorem.
We wczorajszym poście wprowadziłem wszystkich w błąd pisząc że posiadam zdjęcia bluz które jeszcze nie dotarły. Chodziło mi o projekt graficzny haftów a na forum nie zapodaję ponieważ tak zostało wcześniej ustalone z autorem.
No to pozdro...tylko żeby sie teraz wszyscy nie zawiedli po takich szumnych zapowiedziach jak się okaże, że bluzy niczym szczególnym sie nie wyróżniają.
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
No to pozdro...tylko żeby sie teraz wszyscy nie zawiedli po takich szumnych zapowiedziach jak się okaże, że bluzy niczym szczególnym sie nie wyróżniają.
Miałem okazje widzieć bluze na zdjęciach z 3 stron (przód bok tył) Naprawde świetna robota , bluza zadziwiająca , M_ uwierz że będzie sie wyróżniać )))
Miałem okazje widzieć bluze na zdjęciach z 3 stron (przód bok tył) Naprawde świetna robota , bluza zadziwiająca , M_ uwierz że będzie sie wyróżniać )))
No to zamiast ciagle pierdolic jakie one sa super moze wrescie jakies zdjecia??
No to zamiast ciagle pierdolic jakie one sa super moze wrescie jakies zdjecia??
Sorki ale jak wiesz kiedy beda w sprzedarzy to nie pierdol ze nie masz zdjec,jakos tak sobie pomyslalem
Hehehehe , naprawde nie mam tam gdzie sie pytalem ziomek mial na telefonie i mi pokazal , mialy byc w sobote ale jak to powiedzial " nie pomyslal ze w sobote nikt nie bedzie rozwozil" we wtorek odrazu po szkole tam lece kupic ;] cena 225 zł
Odp: więcej gadżetów - 19/10/2008 19:47
ta bluza to chyba jeden wielki hologram w kształcie bluzy bo jak jest inaczej to za 225zł to przy zakupie towarzyszy ci pierwszy skład zespołu jak nie było nic to nie było nic jak jest to dla ludzi srających kasą...
ta bluza to chyba jeden wielki hologram w kształcie bluzy bo jak jest inaczej to za 225zł to przy zakupie towarzyszy ci pierwszy skład zespołu jak nie było nic to nie było nic jak jest to dla ludzi srających kasą...
Odp: więcej gadżetów - 19/10/2008 22:43
Ale jeżeli dobrze kojarzę po nickach to bluzy będą z "turzynu " a nie oficjalki ;> Chyba ze podpisaliście jakaś umowę o hologram Co nie zmienia faktu ze hafty chyba bez kitu ze złotych nici
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.