Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: więcej gadżetów - 06/03/2011 12:51
na stronie sklepu sa podane wszystkie potrzebne wymiary do dopasowania rozmiaru wiec wystarczy sprawdzic i zamowic odpowiednia
Odp: więcej gadżetów - 30/03/2011 22:42
Witam, koleszka z Warszawy zamowil 2 szaliki zgodowe jakis miesiac temu, pisal maile, podobno juz wyslane. Czy moglbym prosic o sprawdzenie, czy szaliki faktycznie zostaly wyslane, jesli nie, a bedzie taka mozliwosc to moglbym zglosic sie po nie osobiscie i w weekend w trakcie wyjazdu do Ząbek mu przekazac.
Ostatnio edytowany przez: Maxvell, 11 kwietnia 2011, 01:38 [1 raz(y)]
Zapraszamy wszystkich kibiców do zakupu nowych szalików Pogoni Szczecin! Od dziś Pasiaki w dwóch kolorach- granatowym oraz bordowym z wyhaftowanym gryfem na obu końcach szalików, dostępne są w internetowym sklepie SKPS z gadżetami Dumy Pomorza. Zapraszamy do odwiedzin sklepu- www.sklep.portowcy.org !
Odp: więcej gadżetów - 18/04/2011 17:18
Można gdzieś kupić naklejki z herbem Pogoni? Wiem że kiedyś było coś takiego w sprzedaży ale teraz nie wiem czy gdzieś jest.
Nie widziałem tam żadnych nowych stoisk. Na turzynie jest tylko koleś co sprzedaje gadżety klubowe. A w fali coś się zmieniło? Bo dzisiaj była moja dziewczyna i na stoisku dziewczyna powiedziała, że ma tylko jedną białą koszulkę Pogoni... O co chodzi?
Mam pytanko bo chcę kupić przez internet. Koszulka meczowa- replika jest dostępna od ręki? I żeby odebrać osobiście to wystarczy w komentarzu zaznaczyć?
Nie widziałem tam żadnych nowych stoisk. Na turzynie jest tylko koleś co sprzedaje gadżety klubowe. A w fali coś się zmieniło? Bo dzisiaj była moja dziewczyna i na stoisku dziewczyna powiedziała, że ma tylko jedną białą koszulkę Pogoni... O co chodzi?
Mam pytanko bo chcę kupić przez internet. Koszulka meczowa- replika jest dostępna od ręki? I żeby odebrać osobiście to wystarczy w komentarzu zaznaczyć?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.