Ktos z was moze juz kupil nowa bluze??
Jak sie prezentuje, dobra jakosc warto zainwestowac??
Idz sobie zobacz to będziesz wiedział.
Dziekuje bardzo za inteligentna odpowiedz.
Jak bym na miejscu to bym to zrobil, ale mieszkam i pracuje w Anglii a bluze chce zamowic online.
Powiem Ci tak. Gadżety SKPS to gadżety od kibiców dla kibiców. Samo ten fakt powinien skłaniać do zakupu, ponieważ wspieramy wtedy takie Stowarzyszenie. Wole kupić produkt SKPS i latać w prawilnych barwach, niż kupować coś w normalnym sklepie za podobne, bądź nawet większe pieniądze.
Ja kupiłem, nie wiem jak jakościowo powinna wyglądać bluza poliestrowa, ale mnie się podoba.
Odp: więcej gadżetów - 29/05/2012 20:55
dlaczego w fali jest maly wybor koszulek?,chcialem sobie kupic pare ale byly tylko 2 rodzaje
Bójcie się chamy...! i herb,myslale ze beda tez jakies inne
Odp: więcej gadżetów - 12/06/2012 13:12
Co tu taka cisza... Na sklepie pojawiła się lekko tajemniczna nowość Opis jest, fotki brak - na razie można uruchomić wyobraźnię
Od wczoraj na sklepie www.gbstyl.pl jest dostępna nowa koszulka! Granatowo-bordowa klasyczna koszulka z haftowanym żółtym Gryfem na piersi! Zapraszamy do zakupów, tak by podczas meczów w Ekstraklasie trybuny prezentowały iście Granatowo-Bordowy Styl ! Pamiętajcie, że produkcje GB Stylu to produkcje od kibiców, dla kibiców
Odp: więcej gadżetów - 13/06/2012 21:10
Powyższa koszulka już od dziś także w CH Fala na sklepie pojawiły się też szale z Gdyni - Elita wyjazdowa. Dostępne także ostatnie sztuki wiatrówek, które można znaleźć w dziale z bluzami.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.