Co do sklepu to jest tuż tuż. Myślę, że przy nowej partii pójdzie z kopyta. Co do pytania wyżej i cytatu P. to jeszcze nie one . Ale koszulki pierwsza klasa
koszuleczka elegancka ,cena ta sama co ''Wychowani...'' ?
są dostępne jeszcze gdzieś bluzy (rozmiar L najlepiej) białe z tarczą PS na sercu?wydane przez SKPS
widzialem te bluzy ostatnio wlasnie w tym sklepie na turzynie ktory teraz przeniesiono
koszuleczka elegancka ,cena ta sama co ''Wychowani...'' ?
są dostępne jeszcze gdzieś bluzy (rozmiar L najlepiej) białe z tarczą PS na sercu?wydane przez SKPS
widzialem te bluzy ostatnio wlasnie w tym sklepie na turzynie ktory teraz przeniesiono
taaaa, ja też ale ostatnia i to rozmiar XXL ;/
https://www.facebook.com/ekipakryzys/ Grupa turystyczna mocno powiązana z FCWK - POGOŃ SZCZECIN
Odp: więcej gadżetów - 10/09/2009 18:19
Chcę kupic bluzę z napisem Pogoń Szczecin, badz herbem na piersi. Czy dostane taka w Szczecinie? Czytalem troche na forum ale nic konkretnego nie wyczytalem. Liczę na powazna odpowiedz. Z góry dzięki
Odp: więcej gadżetów - 10/09/2009 18:32
Czy koszulka Powyżej jest w rozmiarze S? nie jestem ze szczecina i na ręke by było jakby ktoś odpowiedział sensownie...
"Mówię to co myślę milczę jeśli czegoś nie wiem
To mój osobisty sukces i owoc wiary w siebie."
[PL: Skrót SKPS oznacza Stowarzyszenie Kibiców Pogoni Szczecin. Gadzety oraz biety na mecze mozna nabywac w nizej wymienionych przez kolege klr punktach]
Gdzie przykladowo mozna ja zakupic ?? bo nie za bardzo rozumiem skrot skps
- CH Fala, ul. Wyzwolenia 44a
- Turzyn, punkt przeniesiony na targowisko Turzyn hurt za galerią (sektor 3, środkowa aleja – pawilon numer 20)
- Ultra Shop, ul. Jagiellońska 10
Możliwe, że jeszcze Redbox Soccer World, ul. Piłsudskiego 31. Nie dam ręki uciąć, że dotarły.
Oficjalnego Gryfusa Pogoni to ja nie widziałem, ale w Księgarni Zamkowej oraz w sklepie z pamiątkami miasta koło zamku są gryfy ubrane w barwy szczecina (czyli i Pogońi) i są całkiem fajne w róznych rozmiarach, ale jak pisze, to nie są takie prawdziwe prawdziwe gryfy Pogońi
[EDIT] Dobrze wiedzieć nawet nie widzialem tam nigdy Gryfusów
Ostatnio edytowany przez: arik, 11 września 2009, 15:38 [1 raz(y)]
Oficjalnego Gryfusa Pogoni to ja nie widziałem, ale w Księgarni Zamkowej oraz w sklepie z pamiątkami miasta koło zamku są gryfy ubrane w barwy szczecina (czyli i Pogońi) i są całkiem fajne w róznych rozmiarach, ale jak pisze, to nie są takie prawdziwe prawdziwe gryfy Pogońi
Gryfusy z wyszytym herbem Pogoni są dostępne na stoisku znajdującym się na Turzynie hurt ( za Carrefour) sektor 3 pawilon 20
Odp: więcej gadżetów - 25/09/2009 18:56
mam pytanko. nie kmini ktoś czy w galaxy w tym stoisku są dostępne takie odznaki Pogoni? na szlilke czy tez przypinke. ktoś z daleka mnie o takie cos prosi, ale nie orientuje sie jak z tym jest. widzialem na ofi ze w sklepiku mają przypinki ale na 60cio lecie. a moze jest coś takiego od kibiców? ktoś się orientuje co i jak?
mam pytanko. nie kmini ktoś czy w galaxy w tym stoisku są dostępne takie odznaki Pogoni? na szlilke czy tez przypinke. ktoś z daleka mnie o takie cos prosi, ale nie orientuje sie jak z tym jest. widzialem na ofi ze w sklepiku mają przypinki ale na 60cio lecie. a moze jest coś takiego od kibiców? ktoś się orientuje co i jak?
pzdr!
Ostatnio w galaxy widziałem jakąś odznakę, ale nic dokładnie nie mogę powiedzieć bo tylko przeleciałem wzrokiem.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.