Odp: więcej gadżetów - 02/12/2006 20:07
A mi się ten kolor ciemny nie podoba, wg mnie powinien być nieco bardziej granatowy .. ale ogólnie wygląd, krój i styl wykonania - perfekt nie obraziłbym się gdyby Pogoń 1 w takich grała
A mi się ten kolor ciemny nie podoba, wg mnie powinien być nieco bardziej granatowy .. ale ogólnie wygląd, krój i styl wykonania - perfekt nie obraziłbym się gdyby Pogoń 1 w takich grała
On jest granatowy - proponuję zobaczyć koszulkę na żywo.
Odp: więcej gadżetów - 03/12/2006 14:27
Dla mnie do Pogoń powinna grać w takich jak dawno dawno temu pasiakach granatowo bordowcyh z napisem POrtowCY .. one są piękne i by były idealne bo powrót do historii a nowa moze grac dla mnie w jakich chce ale nie powiem ze te też nawet w pipke..
Odp: więcej gadżetów - 04/12/2006 16:45
Odbiegając od tematu koszulki. W ostatnim czasie wydane zostało dużo kalendarzy innych klubów na rok 2007 i prezentują się całkiem fajnie. Ukazał się jakiś kalendarz Pogonki?
Odp: więcej gadżetów - 04/12/2006 16:57
Szkoda, że nie mieszkam w szczecinie, bo w Krakowie jest cholernie trudno o wasze gadżety Nic tylko Wisła i Cracovia...
Odbiegając od tematu koszulki. W ostatnim czasie wydane zostało dużo kalendarzy innych klubów na rok 2007 i prezentują się całkiem fajnie. Ukazał się jakiś kalendarz Pogonki?
drukuje się, info wkrótce
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.