Odp: więcej gadżetów - 03/01/2007 19:00
Proponowal bym odpuscic napis melanz trwa albo ewentualnie dac jakis inny bo nie kazdy prowadzi melanzowy tryb zycia. Mi podobal by sie napis Pogoń Szczecin a pod nim zamiast melanz trwa np Polska to takie moje skromne zdanie .......pozdro
Dokładnie bo był bym chętny na 1. Mam nadzieję że jakiś ciekawy projekt będzie.
Co z tego jak projekt będzie ok(?) Projekt to nie wszystko... Osobiście dla mnie (i chyba nie tylko) jeszcze musi być fajna kurteczka (jakis dobry wzór) Mam na kompie pare fotek takich kurtek (również innych klubów) Myśle, że AntyC trafi w 10
Odp: więcej gadżetów - 27/02/2007 11:28
mam taka prosbe... poszukuje bluz Pogoni Szczecin badz tez koszulek czy sa dostepne? bo w internecie nie moge nigdzie znalezc... :/ niestety nie jestem ze Szczecina wiec nie mam dostepu do jakich kolwies sklepów i prosiłbym o wszelkie informacje na ten temat...
KONTAKT:
gg 7577078 [email protected]
Z góry dzieki
Odp: więcej gadżetów - 27/02/2007 12:04
Niedlugo pojawia sie t-shirty.Cena to ok.35 zl.Wzor na prawde fajny, juz wewnetrznie jest troche zamowien i wszyscy czekamy kiedy sie pojawia.Koszulki sa granatowe.I teraz najwaznijsza kwestia : zeby ruszyla lokomotywa nowych gadzetow, te poprzednie musza zejsc.Na obecne koszulki zostaly wylozone prywatne pieniadze, po sprzedazy tych, bedzie jakis budzet na zrobienie czegos nasteonego np. bluz.I jesli by bylo zainteresowanie w miare przyzwoite bylyby z tego pieniadze na oprawy i na nastepne gadzety.Caly zysk jest przekazany na cele kibicowskie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.