Odp: więcej gadżetów - 03/01/2016 20:14"Cały asortyment -20%! Promocja trwa do 8 stycznia 2016!
Zapraszamy! Cena promocyjna tylko przy zakupie przez internet!"
Koniec promocji już niebawem
Słuchajcie - bez nabywania obecnych gadżetów nie ma co liczyć na kolejne produkcje...
Odp: więcej gadżetów - 24/02/2016 11:10
a czy brane są pod uwagę kubki termiczne /termosy/ z herbem? są pokale i zwykłe kubki więc może i to by poszło.
pozdro
Odp: więcej gadżetów - 24/02/2016 11:57
Nie wiem ile osób się zapisało, ale jeśli dobrze poszła akcja z koszulkami patriotycznymi a do tego ludzie wciągają poduszki to może warto pomyśleć na wiosnę o rybaczkach / kaszkietach? Kiedyś już chyba o to pytałem, ale myślę, że to temat nad którym warto pomyśleć.
Odp: więcej gadżetów - 24/02/2016 13:02
z pomysłami trzeba się zwracać bezpośrednio do SKPS, na maila najlepiej. póki co mamy takie oto cudo, wzór naszej nowej flagi patriotycznej.
Odp: więcej gadżetów - 13/04/2016 20:31
Ostatno na meczu z Legią jak sie zrobiło chłodno to "Kobitki" podsunęły żeby zrobić chusty Pogońi coś w stylu Rezerwisty. Myśle że mogo byc to ciekawe .
Chusta w pasy a na rogach logo itp z napisem po całosci POGOń Szczecińska.
Co wy na to?
Ostatno na meczu z Legią jak sie zrobiło chłodno to "Kobitki" podsunęły żeby zrobić chusty Pogońi coś w stylu Rezerwisty. Myśle że mogo byc to ciekawe .
Chusta w pasy a na rogachlogo itp z napisem po całosci POGOń Szczecińska.
Co wy na to?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.