Odp: więcej gadżetów - 25/02/2006 11:40
Oczywiście że napis POGOŃ też jest haftowany .I jeszcze raz podkreślam , że bluza jest wykonana w 100% bawełny nic sztucznego czyli nie „mechaci się” i żadne kulki się nie robią .
Odp: więcej gadżetów - 25/02/2006 12:12
Ja mam pytanko... jak nie mieszkam w Szczecinie to kase bym Ci musial przelac przelewem a Ty mi bluze przesylka(koszt przesylki pokrywasz Ty czy ja?) Pozdrawiam
Odp: więcej gadżetów - 25/02/2006 16:55
Bluzy bedą po weekendzie tzn tak w polowie tygodnia...info napisze...a co byście teraz chcieli...kalendarzyki,popieklniczki,kieliszki...cos bedziemy dalej kombinowac
Odp: więcej gadżetów - 25/02/2006 20:30
Po rozmowie z -HL doszliśmy do wniosku że teraz chyba będą robione...kieliszki
Kto by brał niech pisze na meila abym wiedział ile robić mniej więcej
Odp: więcej gadżetów - 25/02/2006 20:55
antyC jak mozesz podaj mail, wiem ze gdzies pewnie jest wczesniej ale nie mam za bardzo czasu zeby 10 stron obczajac, dzieki
Po rozmowie z -HL doszliśmy do wniosku że teraz chyba będą robione...kieliszki
Kto by brał niech pisze na meila abym wiedział ile robić mniej więcej
dlaczego mnie to wogole nie dziwi?
PS. oczywiscie jak najbardziej mi sie to podoba
gdybyś potrzebował pomocy przy projektach to łap mnie na gg: 4974083
albo mail [email protected]
w miare mozliwosci postaram się pomóc.
mysle ze do kieliszkow w komplecie moglybyc etykiety na flaszki z takim samym motywem jak na kielonach
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Odp: więcej gadżetów - 25/02/2006 23:00
kieliszki chce zrobic ze złoty gryfem tylko i napisem złoty POGON SZCZECIN...potem pojda kufle,krawaty,popielniczki i reszta
PS.Flszki tez sie zrobi
PS2: Ogarnijcie tego PIO aby potem nie bylo ze cośtam cośtam (chodzi o bluzy)...jest małoosób zaangazowanych ale i tak pokazemy siłę
Odp: więcej gadżetów - 25/02/2006 23:43
Pewnie nie powstanie nigdy projekt takich szalikow, bo temat flagi ogolnoPogoniarskiej wcale nie taki ogolny....Trzeba cos robic zeby sie moc na maxa utozsamiac...Dlatego do tej pory nie powsatly gadzety w tej stylistyce, a na pewno powstana, ale dla nielicznych
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.