Odp: więcej gadżetów - 09/10/2012 10:46
Skoro idzie zima to może są jakieś plany produkcji kominiarki w barwach ? Myślę że każdy znajdzie zastosowanie Patrząc na forum braci takie kominiarki cieszą się sporym zainteresowaniem.
Odp: więcej gadżetów - 13/10/2012 01:30
Fajnie gdyby pojawiła się bluza z kapturem, bo tamta już chyba nie jest dostępna w sprzedaży. Szale bardzo zacne, już odkładam kasę
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Właśnie właśnie idzie sroooga zima i łeb trzeba opatulić aby nie było zimno w uszy
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Skoro idzie zima to może są jakieś plany produkcji kominiarki w barwach ? Myślę że każdy znajdzie zastosowanie Patrząc na forum braci takie kominiarki cieszą się sporym zainteresowaniem.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.