Odnośnie punktu na Kościuszki. Przed chwilą była tam moja dziewczyna i sprzedawczyni przy niej dzwoniła do jakiejś innej kobiety, która zajmuje się dostawami. Ta z kolei powiedziała, że nic nie wie o jakichkolwiek nowościach mających się pojawic u nich :/ Także szalików na Kościuszki brak. Nie wiem czy to brak dogadania między Wami, czy może klientka czegoś nie ogarnia, ale zgłaszam jakby co.
Od piątku na naszym kibicowskim sklepie www.gbstyl.pl dostepnę będa koszulki "Bójcie się chamy..." okraszone metkami "edycja limitowana" !
Warto wspomnieć, że ostatnie 25 sztuk zgodowych szali zostało na sklepie www.gbstyl.pl, ale jest także dobra wiadomość dla warszawiaków Dziś wysłana została druga partia.
Odp: więcej gadżetów - 26/01/2012 09:59
A jest jakies info od producenta na temat produkowanych chust .. ? . Bo troche to minelo, i sadzilem, ze wyjda wczesniej. Poczekac oczywiscie poczekam, ale tak tylko pytam orientacyjnie, czy to jakas awaria, czy wyjda na dniach.
Ogolnie projekty i wykonanie ostatnio to mistrzostwo, wiec oby tak dalej .
Odp: więcej gadżetów - 07/02/2012 19:48
Ja Mam takie pytanko są jeszcze dostępne w Fali szalik "Portowcy&Legionisci" ? Jeżeli nie , to czy będą jeszcze wogólę ?
Już dziś powinien być dostępny w naszym sklepie nowy gadżet - pasek Pogoni Szczecin ! Dziś także powinniśmy dostać nowy szal "Pogoń Szczecin byliśmy tu...". Ponadto uzupełniamy nasz bieżący asortyment o rzeczy, których brakowało - kubek "Against Modern Football", koszulki "Love and be Brave" (rozmiar L), a także co ciekawe czapki zimowe (dosłownie ostatnie sztuki tegorocznych wzorów!).
W połowie tygodnia mamy nadzieję, iż będziemy mogli zaprezentować kolejną nowość - opaski silikonowe.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.