Odp: więcej gadżetów - 26/09/2009 13:23
Nie jestem ze szczecina więc sie nie orientuje.Wie ktoś może czy są jeszcze koszulki "Wychowani na..." rozmiar S.M??
"Mówię to co myślę milczę jeśli czegoś nie wiem
To mój osobisty sukces i owoc wiary w siebie."
W Naszych punktach sprzedaży dostępne od dziś są koszulki damskie na ramiączkach.
Do tego w przeciągu najbliższych kilku dni powinien pojawić się asortyment. Niestety zwłoka nie była spowodowana Naszą winą. Miejmy nadzieję, że w tym czasie dopięty zostanie sklep SKPS.
Odp: więcej gadżetów - 26/09/2009 21:58
Ładne i całkiem gustownie skrojone te koszulinki
...chociaż pora już nie sprzyjająca to mimo to trzeba będzie małżonkę w takową zaopatrzyć
Odp: więcej gadżetów - 13/10/2009 17:42
ekhm...wiem że to gadżety Pogoni ale jak dla mnie to wyglądają...gównianie.. Szczególnie ta kurtka z ciemnym gryfem którego w ogole nie widać;/
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Odp: więcej gadżetów - 13/10/2009 18:49
Bardzo fajne gadżety mając na uwadze ostatnie anomalie pogodowe, szczególnie wiatrówka fajnie wygląda - tylko te ceny :/
Odp: więcej gadżetów - 13/10/2009 18:56
Wiatrówka, poza herbem z przodu, wygląda naprawdę fajne. Na kurtce ten Gryf trochę za mało widoczny. Co do szala ozdobnego... Cóż, nic super, ale też zawsze jedna rzecz więcej w sklepie. Ogólnie na zero, trzeba się trochę bardziej postarać.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.