Odp: więcej gadżetów - 28/12/2010 18:17
Witam. Ja chciałbym się dowiedzieć czy jest jeszcze w Galaxy stoisko z artykułami Pogoni? Chodzi mi o to że chcę kupić sobie podkładke pod mysz Pogoni. Czy wiecie może gdzie jak coś mogę kupić podkładkę pod mysz Pogoni?
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: więcej gadżetów - 13/01/2011 14:23
Czy dostane w Fali te koszulke: http://sklep.portowcy.org/herb-p-22.html i te bluze: http://sklep.portowcy.org/stojka-pasy-p-25.html w rozmiarze xl ?
Odp: więcej gadżetów - 13/01/2011 20:56
koszulki dostępne w fali,brałem dzisiaj w rozmiarze XL,szaliki Pogoń&Legia też antyram i kalendarzy niebyło dlatego pojechałem na turzyn,niestety pocałowałem klamke byłem przed 16 i było zamknięte.. ktoś wie w jakich godzinach tam jest otwarte?? pozdro
www.PomocKredytowa.com.pl - Kredyty bez BIK, BIG, KRD
Też kilka razy pocałowałem klamkę na turzynie... pisałem już że warto by było umieścić gdzie i w jakiej godzinie można się wybierać "na zakupy", ale odzew nikły... może wobec tego warto się jeszcze raz przypomnieć?
Odp: więcej gadżetów - 27/01/2011 20:54
Czy SKPS planuje wypuścić do ponownej sprzedaży zwykłe pasiaki, które były Jest to produkt na tyle uniwersalny, że spokojnie powinien schodzić.
Ps. Gdyby ktoś miał np. 2 i chciałby odsprzedać to prosiłbym o wiadomość.
potrzebuje jeden, jakis najwiekszy proporczyk Pogoni jaki istnieje, potrzebny do jednego sportowego lokalu
Masz na sklep.portowcy.org Wiekszych nie ma.
Od siebie dodam, że proporczyk jest wart swojej ceny.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
otóż próbowałem się zalogować na Granatowo - Bordowy styl .. lecz problem mam z wprowadzeniem prawidłowego kodu pocztowego ( minimum 5-cyfrowy), gdzie ja mieszkam za granica i mam 4cyfrowy ..
otóż próbowałem się zalogować na Granatowo - Bordowy styl .. lecz problem mam z wprowadzeniem prawidłowego kodu pocztowego ( minimum 5-cyfrowy), gdzie ja mieszkam za granica i mam 4cyfrowy ..
jak mam rozwiązać ten problem ?
Wpisz 0 przed kodem i dodaj komentarz przy zamawianiu odnośnie kodu pocztowego.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.