Też właśnie prosiłbym o jakieś info, czy rękawiczki są (pamiętam że rok temu były) a jak nie ma to czy jeszcze będą, bo nie wiem czy jakieś inne kupować a robi się coraz zimniej...
Odp: więcej gadżetów - 03/11/2009 20:24
Kurde a ja już kupilem tydzień temu czapke od marty ;/ Ale oczywiście od Stowarzyszenia też zakupie sobie
Dzisiaj zakupiona opaska i koszulka "Jedno Miasto Jeden Klub" i oczywiście zajebiście się prezentują
Odp: więcej gadżetów - 05/11/2009 22:05
Bardzo fajnie będzie zobaczyć młodych portowców jak będą śmigać w takich kompletach
Co do "dużej" repliki to wydaje mi się, że jak za taką cenę to nie jest źle
A można wiedzieć gdzie kupiłeś tą opaskę? na stronie stowarzyszenia czy gdzieś na terenie szczecina?
Opaski jak i inne gadżety od Stowarzyszenia można zakupić na stronie sklep.portowcy.org bądź w punktach na terenie Szczecina:
- ULTRA Shop (ul. Jagiellońska 10)
- C.H. Fala(ul. Wyzwolenia 44A)
- Red Box(ul. Piłsudskiego 31)
- Turzyn(Targowisko Turzyn Hurt)
Zarowno czapki jak i rekawiczki wkrotce pojawia sie w ofercie kibicowskich pamiatek
Mi też bardzo zależy na rękawiczkach, jeżeli wkrótce będą w sklepiku internetowym to super. ale jak ktoś zakupił już na turzynie wcześniej to niech da znać ; )
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.