Odp: więcej gadżetów - 02/05/2009 13:37
Animal. ma racje szczególnie brak w asortymencie koszulek w barwach bo nie każdy ma tyle kasy żeby zaopatrzyć się w meczówkę kosztującą więcej niż 100 zł.
Ja pisałem jakiś czas temu że koszt zakupu koszulek jednego koloru mianowicie granatowego a drugiego bordowego jest śmieszny jeśli chodzi o pojedyńczą sztukę, gdyby były pieniądze na hurtowy zakup a sprzedaż byłaby prowadzona przy wejściu na młyn to każdy pewnie by się zaopatrzył w taką koszulke. Koszt 4-5 zł. Ale wiadomo przy zakupie 500 sztuk to już spora kwota.
Edit: 1 pakiet = 12 sztuk koszulek- 1S, 2M, 3L, 3XL, 3XXL w danym kolorze. Różnica między rozmiarami jest niewielka i cena zależy od ilości zamówienia oczywiście
Ostatnio edytowany przez: SL, 2 maja 2009, 15:10 [1 raz(y)]
Nie kazdy wiedział jak zdobyc taka koszulke albo nie chcialo mu sie poprostu jechac.. Warto by bylo wrzucic ja na rynek na dobre, najlepiej do katalogu od kibicow dla kibicowJestem pewien ze na wyjazdach wszyscy by ja meli
To trzeba przeżyc aby to zrozumieć aby w to uwierzyć
"Miło nam poinformować, że Stowarzyszenie Kibiców „ Pogoni Szczecin ” – Portowcy podpisało umowę licencyjną na produkcję pamiątek ze Stowarzyszeniem Morskiego Klubu Sportowego, będącego właścicielem praw do herbu i nazwy klubu."
nie rozkminiaj tego aż tak dosadnie. wiadomo przeciez o co chodzi
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Odp: więcej gadżetów - 04/05/2009 23:48
Jakiś czas temu była mowa o nowych szalikach zgodowych Pogoń - Legia, ale nic nie słychać.. Wie ktoś czy one powstaną?
ale koszulki z takim napisem przecież powstały i swego czasu każdy kto jechał się w nia zaopatrywał. Fakt faktem, że była biała, ale spora częśc osób właśnie takie koszulki posiadała. A wyglądają tak:
Nie kazdy wiedział jak zdobyc taka koszulke albo nie chcialo mu sie poprostu jechac.. Warto by bylo wrzucic ja na rynek na dobre, najlepiej do katalogu od kibicow dla kibicowJestem pewien ze na wyjazdach wszyscy by ja meli
Koszulka Pogoń on tour cały czas jest dostępna na turzynie w cenie 35 zł jakby większość kibiców ubrała tą koszulkę na "wycieczkę" do Polic to by dało fajny efekt
ale koszulki z takim napisem przecież powstały i swego czasu każdy kto jechał się w nia zaopatrywał. Fakt faktem, że była biała, ale spora częśc osób właśnie takie koszulki posiadała. A wyglądają tak:
Koszulka Pogoń on tour cały czas jest dostępna na turzynie w cenie 35 zł jakby większość kibiców ubrała tą koszulkę na "wycieczkę" do Polic to by dało fajny efekt
z tego co ostatnio rozmawiałem to tylko ostatnie sztuki z rozmiaru M :-)
k... a ja dzisiaj bylem właśnie po bluze.. usłyszałem ze narazie nie będzie bluz i całą kase przepiłem .. pozdro . podawajcie wcześniej takie info bo bluzy miały być juz miesiac temu ( a na marketing nażekacie że w ch...a lecą )
k... a ja dzisiaj bylem właśnie po bluze.. usłyszałem ze narazie nie będzie bluz i całą kase przepiłem .. pozdro . podawajcie wcześniej takie info bo bluzy miały być juz miesiac temu ( a na marketing nażekacie że w ch...a lecą )
Trzeba prowadzic sportowy tryb zycia, to bys nie przpil i mial na bluze.
A powaznie, to nie bylo podawane wczesniej, poki nie pojawily sie fizycznie.Poprzednio byly zapowiedziane i wyszlo jak wyszlo.
Na marketing mozna narzekac, bo biora za to ciezkie pieniadze.W pamiatki kibicow, zaangazowanych jest kilka osob, ktore nie pobieraja za to pieniedzy.Mysle, ze juz wkrotce, bedzie wszystko w jak najlepszym porzadku.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.