"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Wybrane gadżety ze sklepu Portowców do nabycia ponownie w Sklepie Sportowym Aut przy osiedlu Tysiąclecia 2d w Stargardzie Szczecińskim! Wszystkich kibiców serdecznie zapraszamy do odwiedzania sklepu i dokonywania zakupów gadżetów - Od kibiców dla kibiców!
65zł, tak?? jak, kiedy i gdzie mogę go odebrać? problem mam taki, ze dzisiaj i jutro do 19 na prawobrzeżu w robcie siedzę:/ proszę go zachować dla mnie, gdyż na 200% go biorę
Ostatnio edytowany przez: TradycjaZobowiązuje!, 26 października 2011, 08:39 [1 raz(y)]
kiedyś był pluszowy Gryf, czy jest może jakaś opcja reedycji, bo zacny był?
Nie, ale jeden ostał się na wystawcę także...można śmiało podbić
65zł, tak?? jak, kiedy i gdzie mogę go odebrać? problem mam taki, ze dzisiaj i jutro do 19 na prawobrzeżu w robcie siedzę:/ proszę go zachować dla mnie, gdyż na 200% go biorę
Odp: więcej gadżetów - 03/11/2011 14:04
co z czapkami zimowymi
wiadomo jakie wzory beda robione??
na stronie sklepu nie mozna juz glosowac, a nie widzialem zeby podane byly wyniki
pozdro
W oczekiwaniu na szaliki i czapki Data: 04 listopad 2011
Zima coraz bliżej, a my wciąż czekamy na nowe szaliki i czapki. W naszej ankiecie na „zimówke” naszym kibicom do gustu przypadły propozycje nr trzy oraz pięć. Gadżety te zebrały największą ilość głosów i trafiły do produkcji. Zdjęcia projektów obejrzeć można w dziale- Zima. Zapraszamy do zakupów! GB Styl !
Granatowo-Bordowy Styl otwiera nowe punkty sprzedaży!
Miło nam poinformować, że już niedługo uruchomiony ponownie zostanie w centrum miasta punkt sprzedaży gadżetów GBStyl.pl w dobrze znanym sklepie z odżywkami Atleta w Centrum Handlowym Fala!
Punkt czynny jest od poniedziałku do soboty w godzinach od 10 do 20 oraz w niedziele od 10 do godziny 16 !
CH Fala Sklep Atleta ul. Wyzwolenia 44a!
Zapraszamy do zakupów!
Dodatkowo trwają starania do uruchomienia punktu sprzedaży także w Warszawie ! Więcej informacji wkrótce !
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.