Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: więcej gadżetów - 20/02/2019 11:44
Mam pytanko Czy te wszystkie rzeczy, które znajdują się na stronie gbstylu są normalnie dostępne przez sklep online czy po ostatnim wyjeździe do Gdańska asortyment zszedł i nie została po prostu zrobiona aktualizacja? A kiedy planujecie wypuścić nową kolekcję (nowe gadżety)?
Odp: więcej gadżetów - 20/02/2019 20:51
1) Pasiaki były na jesień i zeszły. Obecnie brak.
2) Nie ma szans obecnie na reedycje.
3) Napisz na fb GBStylu z podaniem co konkretniej Cię interesuje, a dostaniesz najbardziej aktualne informacje
Odp: więcej gadżetów - 08/03/2019 12:55
Czołem kolekcjonerzy, oddam w dobre ręce parę gadżetów. Chodzi o szaliki (m. in. Brygada Ultras, Granatowo-bordowi, Wychowani na Twardowskiego), plakaty (m. in. z sezonu 2000/01 z kilkoma podpisami), kilka numerów tygodnika Pogoń, ze dwa programy meczowe, zdjęcia i notes z autografami, smycze, sporo vlepek (m. in. flagi, Brygada Ultras, okrągłe, A4, wakacyjne, patriotyczne, fc, podłużne), karty z Głosu, proporczyki, kapelusz (cylinder). Najchętniej pozbyłbym się całości w pakiecie. Macie coś ciekawego na wymianę? Szaliki mnie nie interesują, może być też coś ogólnie związanego z futbolem, Manchesterem United lub tenisem.
Do auta są takie gadzety: osłonki na szyby, ramka samochodowa, naklejka (ludzie często przyklejają sobie taką na bagażnik), zapach samochodowy, proporczyk i jeszcze szalik samochodowy ale nie wiem czy jest gdzieś dostępny
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.