Odp: więcej gadżetów - 19/11/2009 19:30
Wie ktoś może czy w Fali są koszulki Jedno Miasto... ? Nie bardzo mam jak się tam wybrać a wiem że na turzynie nie ma
Odp: więcej gadżetów - 19/11/2009 22:04
czy są jeszcze ołówki Pogoni ? bo planuję zrobić zakupy i je także bym widział w swojej kolekcji (na stronce już nie widzialem)
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: więcej gadżetów - 26/11/2009 18:22
Wiadomo cokolwiek na temat tych czapek zimowych i rękawiczek? Bo były zapowiedziane już jakiś czas temu i ani widu ani słychu...
Odp: więcej gadżetów - 28/11/2009 19:13
Czy pojawiły/pojawią się może jakieś gadżety do auta ?
Ostatnio zmieniłem "ścigacza" i nawet nalepki na bagażnik nie mogłem dostać - tzn. były w Fali , ale wielkości patelni , więc sobie odpusciłem. Na szczęście przypomniało mi się ,że 2 lata temu kupowałem 3 szt. i po całodniowym poszukiwaniu znalazłem w ostatniej szafie na samym dnie
Chodzi mi też o małe szaliki i proporce na lusterko.
Parę lat temu udało mi się kupić naprawdę dobrej jakości proporczyk z materiału w ganatowo-bordowe pasy. Niestety ślad po nim zaginął.
Mam teraz taki bidny papierowy w folii i aż prosi się o coś nowego.
Przydałyby się też takie dozowniki zapachowe (z płynem) , które montuje się na wlotach powietrza ... no ale chiba nikt jeszcze na to nie wpadł.
Odp: więcej gadżetów - 29/11/2009 21:22
Witajcie Bracie Wiecie czy można gdzieś dostać flagę z herbem Pogoni??
Chciałbym taką flagę zawiesić w oknie w akademiku, zwłaszcza wieczorem przy zapalonym świetle byłby niezły efekt.
Odp: więcej gadżetów - 30/11/2009 12:51
Hmm mam przyciemnione szyby więc autoszal raczej odpada. Minikoszulka jest ok , ale wolałbym jednak jakiś fajny proporczyk. Wspominałem o dozowniku zapachowym, gdyż mając proporczyk dodatkowa zawieszka nie jest mi potrzebna. Przydałaby się szersza oferta w tym kierunku. No jeśli można dostać jakieś trupie czaszki , białe tarcze zegarowe i masę innych gadżetów to może wyszłaby jakaś seria w portowym stylu. Mam tu na myśli rzeczy typu:
- wentyle do alufelg
- przyciski w drzwiach
- skórzany mieszek z gałką
- tarcze zegarowe - tu jest kwestia ogarnięcia szablonów do poszczególnych modeli
- aluminiowa nakładka na klapę od wlewu paliwa
- opaski na pasy bezpieczeństwa
Oczywiście wszystko musiałoby być dobrej jakości , bo przecież bubla nikt nie kupi. Tak przeczytałem kilka postów wstecz i widzę opaski na rękę , rękawiczki , czapki , zapalniczki , otwieracze - no wszystko fajnie ,ale pamiętajcie też kierowcach
Ostatnio edytowany przez: Bosmaniak, 30 listopada 2009, 14:57 [1 raz(y)]
Odp: więcej gadżetów - 01/12/2009 16:33
Mam pytanie do kogoś kto zamawiał już coś ze stronki http://www.sklep.portowcy.org/sklep/ ? Chodzi mi o to czy wszystko ładnie zabezpieczone (szczególnie szkło) i termin dostarczenia. Pozdrawiam
Mam pytanie do kogoś kto zamawiał już coś ze stronki http://www.sklep.portowcy.org/sklep/ ? Chodzi mi o to czy wszystko ładnie zabezpieczone (szczególnie szkło) i termin dostarczenia. Pozdrawiam
na ewentualne uwagi czekamy
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.