Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: więcej gadżetów - 22/12/2009 23:18
Również zwracam się z zapytaniem o zamówienie, ponieważ na maila do stowarzyszenia nikt nie odpowiada. A pozostały tylko dwa dni, a zamawiałem 11 grudnia. Są jeszcze jakieś szanse ??
Odp: więcej gadżetów - 23/12/2009 00:05
Paczki wysyłane są bez żadnego opóźnienia, czyli maksymalnie do trzech dni od zaksięgowania wpłaty, także wasze pytania trochę nieuzasadnione. Polecam zamawiać prezenty na Święta z większym wyprzedzeniem. Jest milion pytań o to czy paczki dojdą na Święta, a tak naprawdę nikt tego nie wie, bo po nadaniu nie jest to zależne od osób obsługujących sklep internetowy.
Odp: więcej gadżetów - 23/12/2009 00:18
Dokładnie tak jak KLR napisał,zamówienia wysyłamy w CIĄGU TRZECH DNI ROBOCZYCH od zaksięgowania wpłaty,a jeśli chodzi o paczki wysyłane w okresie przed świątecznym to chyba każdy wie jak działa poczta polska i bywa ,że paczki idą i 14 a nawet i więcej dni.
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Odp: więcej gadżetów - 23/12/2009 12:43
Nie moje gadżety to nie prezent dla kogoś sam dla siebie zamówiłem tak o Chciałem tylko się dowiedzieć czy wysłaliście, a jest tak jak myślałem szanowna poczta może przed 2010 dojdą ;D
hehe zawracam honor paczka doszła ;] Wszystko pięknie. Paczka celująco zapakowana szkło się nie potłukło, jestem bardzo zadowolony ;D
Ostatnio edytowany przez: Maxvell, 23 grudnia 2009, 14:23 [1 raz(y)]
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: więcej gadżetów - 23/12/2009 17:47
Mam takie pytanko tylko proszę o świąteczną wyrozumiałość. Ubrania które sprzedaje oficjalny sklepik Pogoni gdzie można nabyć bo nie jestem ze Szczecina i nie bardzo się orientuję chodzi mi o to gdzie się mieści ten sklepik? To ten kiosk granatowo bordowy na stadionie gdzie jest napisane pamiątki czy to nie tam? Bardzo proszę o rzetelną odpowiedź.
ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO WSZYSTKIM KIBICOM SZCZECIŃSKIEJ POGONI
Odp: więcej gadżetów - 23/12/2009 18:53
Sklep z pamiątkami z oficjalnej strony znajduje się w centrum handlowym Galaxy (przy pl. Rodła) stoisko jest na parterze (obok schodów/baru).
Przesyłka dotarła do mnie, i nie winie nikogo z SKPS, bo różnie czasami bywa, jednak trzeba zaznaczyć, że paczek nie dostarcza Poczta Polska, a przynajmniej nie w moim przypadku tylko In Post, a to dwie różne firmy. Sądzę, że Pocztą Polską było by szybciej, bo tam pracuje i widzę jak idą przesyłki. A tutaj termin dostarczenia pozostawił wiele do życzenia, jeśli przesyłka była nadana do 3 dni od zaksięgowania.
Faktycznie ten In Post to jakieś nieporozumienie. Czekam już dwa tygodnie i nic...ale ja jestem cierpliwy, najwyżej Mikołaj trochę później przyjdzie . Następnym razem osobiście albo Poczta Polska
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest.
My w Szczecinie mamy taki klub,
Któremu oddaliśmy serca swe.
GRANATOWO - BORDOWY sztandar nad stadionem powiewa, powiewa,
Wiele tysięcy kibiców do boju zagrzewa, zagrzewa.
Więc marsz, marsz Pogonio, ukochana ma drużyno.
Czy wygrywasz, czy przegrywasz zostaniesz jedyną!
Można wiedzieć gdzie można dostać kieliszki i kalendarz na 2010 rok? W galaxy nie ma
CH. Fala stoisko z suplemetami diety pierwsza alejka w lewo od głownego wejscia do CH. Fala
UltraShop Jagiellońska niepamietam dokładego adresu lecz moge pokierowac tak : przy tym placu na końcu deptaku Bogusława naprzeciwko ciuchbudy London Fasion
Turzyn- hurt od wejscia 2 alejka w lewo na samym srodku po prawej stronie .
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.