Odp: więcej gadżetów - 21/10/2008 20:57
hehehe....225 zł....hehehe powodzenia bo to coś jest warte max 120zł i to tylko z tego wgzlędu że zbyt dużo ciuszków w ofercie nie posiadamy!
sam robiłem bluzy dla swoich swego czasu i wyszły po 110 zł a są konkretniejsze od tych za 225 zł kogoś ładnie pogrzało!
następni którzy chcą zarabiać na swoich!
Odp: więcej gadżetów - 21/10/2008 21:50
Panowie no , dla mnie bluza jest naprawde fajna , cena fakt troche za wysoka , powinno byc max 170-180 zł i szczerze nie powinien sie autor wzorowac na juz opatentowanym wzorze (praetorian) tylko cos wlasnego jednak fajnei to wyszlo , zamaist tego na plecach powinien byc ten sam bialy napis taka sama czcionka na cale plecy PORTOWCY bez zadnych dodatkow sam napis Portowcy , ale i tak super bluza )
zwykła bluza a jarania się było że ohoho. Nie warta takiej sumy napewno. Jak się nic nie zmieni z tymi pamiątkami to klub będzie sprzedawał po 2-3 sztuki każdego swojego gadżetu. A wystarczą dobre chęci i chęć porozumienia z kibicami a zyski ze sprzedaży byłby duuużo wyższe bo i zapewne produktu przerastały by o klasę te od tych które mamy teraz
TO jest produkt kibicowski...
to ja już tego nie łapie - produkt kibicowski a cenę kto ustala? klub czy kibice?
Produkt kibicowski, ale nie z oficjalnego ramienia kibiców. Czyli ktoś chciał bluzy i je sobie zrobił. Dopóki klub nie porozumie się z SKPS to niestety dalej sprawa gadżetów będzie kulała.
Odp: więcej gadżetów - 21/10/2008 23:39
Ogólnie przód dobry, rękaw nawet bardzo dobry ale ten napis z tyłu bluzy, dokładnie- "PORTOWCY" i ta otoczka wokół...bez komentarza! Jakoś hasła"PORTOWCY" jak ktoś nie widział kiedyś bluz pretoriana ciężko byłoby rozszyfrować. Bluza warta 120zł. Takie moje zdanie.Pozdro.
Ogólnie przód dobry, rękaw nawet bardzo dobry ale ten napis z tyłu bluzy, dokładnie- "PORTOWCY" i ta otoczka wokół...bez komentarza! Jakoś hasła"PORTOWCY" jak ktoś nie widział kiedyś bluz pretoriana ciężko byłoby rozszyfrować. Bluza warta 120zł. Takie moje zdanie.Pozdro.
ano... ktoś kto się nie zna, może przeczytać PORTOMCH.... w sumie jakość wydaje sie być dobra, herb z przodu tez chyba ok, tylko ze ktoś pisał ze EKSTRAKLASA BĘDĄ....:
jaki tego bilans, każdy sobie sam odpowie, ale cena zwala z nóg nieproporcjonalnością swoją
Ostatnio edytowany przez: TradycjaZobowiązuje!, 22 października 2008, 14:13 [1 raz(y)]
Odp: więcej gadżetów - 28/10/2008 18:55
benny zostały 3 dni do końca października - chyba się nie doczekamy tego sklepu internetowego w tym miesiącu ale obym się mylił...
Październik się skończył sklepu nie ma ...
Co do gadżetów - zimno coraz bardziej, jakaś czapka zimowa by się przydała
Ostatnio edytowany przez: kiko, 1 listopada 2008, 20:54 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.