A co sądzicie o tych koszulkach.Można wykonać takie koszulki i bluzy...cena koszulki napewno do 30 zł, bluza do 70 zł...czy są jakiś chętni
A tak wogóle to pokazujcie jakieś ciekawe projekty głównie na koszulki, bo tak naprawdę z ciekawymi gadżetami jest u nas okropna lipa...trzeba to ruszyć
Także ci co są chętni na takie niech piszą na [email protected] (tylko pewniaki)...sklakuluje czy jest wystarczająco chętnych i dam znac...akcja twa tydzien od dziś
To samo tyczy się kieliszków...komplet 6 sztuk to ok.25 zl
A co sądzicie o tych koszulkach.Można wykonać takie koszulki i bluzy...cena koszulki napewno do 30 zł, bluza do 70 zł...czy są jakiś chętni
A tak wogóle to pokazujcie jakieś ciekawe projekty głównie na koszulki, bo tak naprawdę z ciekawymi gadżetami jest u nas okropna lipa...trzeba to ruszyć
Jutro wlasnie taka koszulke odbieram
Calkiem fajny wzorek no i na lato pierwsza klasa
p.s. zalezy od jakosci (m.in. wyglad i grubosc szkla) i co tam bedzie nadrukniete (herb, gryf, sam napis i czy kolor czy nie... itd.) to mam zamowienie na 3 komplety... wiec daj wiecej info
No właśnie...chyba sami chłpopaki z LFSu powwinni tą kwestię wyjaśnić...pozatym MW zajmijcie się sprawą przekazania kasy przez Pio...żeby nie było
Ja kupiłem około roku temu zegarek ( LFS ) jako odrzut bo sklepy ich nie chciały . W sklepie Lotto można zobaczyć takie same zegarki tylko że z Gryfem .
Ps. Słowa dotrzymam na dniach wystawie aukcje ( już korespondowałem z Pogoń On-Line w tej sprawie , do MW zaraz wysle maila )
Ps2. Bluzę robi mój znajomy , który ma małą firmę hafciarską i ja na pewno na tym nie zarabiam . Na początku były słowa przychylne nowemu projektowi a teraz cos nie pasuje ( ja nie zbierałem zaliczek bo koleś cały sos wyłożył sam). Na pewno chciałem żeby wyszedł nowy fajny gadżet Pogoni a zostałem potraktowany jako jakiś naciągacz zauważcie ze bluza antyC jest mniej praco chłonna przez co tańsza.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.