No wreszczie po przeprowadzce i wrescie uruchomiony net (choć były zajebiste problemy)...teraz czekam na bluzy...tak jak mówieli przedmówcy bluzy pod koniec tygodnia lub na początku następnego, choć ten drugi termin bardziej prawdopodobny
...a co z tymi od PIO...tak się zarzekano a tu madal lipa i ciągłe przeciąganie sprawy...hihihihihihi
Ty mi lepiej powiedz czy bedzie II edycja bluz na podobizne tej (L)egii ? .. zainteresowanie ejst co mozna wywnioskowac z samych komentow ... ja oczekuje na II edycje i koniec
Najpierw trzeba skonczyc "pierwsza edycje" zeby zaczac myslec o drugiej
A po drugie zainteresowanie zawsze jest (zazwyczaj takie netowe) a potem jak przychodzi co do czego to nikt niema kasy albo co innego...na tą edycje bluzy tez było ogromne zainteresowanie a rapem znalazło się ..................... 12 osób !!!
No wreszczie po przeprowadzce i wrescie uruchomiony net (choć były zajebiste problemy)...teraz czekam na bluzy...tak jak mówieli przedmówcy bluzy pod koniec tygodnia lub na początku następnego, choć ten drugi termin bardziej prawdopodobny
...a co z tymi od PIO...tak się zarzekano a tu madal lipa i ciągłe przeciąganie sprawy...hihihihihihi
Ty mi lepiej powiedz czy bedzie II edycja bluz na podobizne tej (L)egii ? .. zainteresowanie ejst co mozna wywnioskowac z samych komentow ... ja oczekuje na II edycje i koniec
A po drugie zainteresowanie zawsze jest (zazwyczaj takie netowe) a potem jak przychodzi co do czego to nikt niema kasy albo co innego...na tą edycje bluzy tez było ogromne zainteresowanie a rapem znalazło się ..................... 12 osób !!!
Jak pójdą bedziemy dalej myśleć...
ehh ... ok bo szczerze ( a co tam bede klamal) niepodoba mi sie ta 1 edycja .. ale to tylko moje skromne zdanie, kazdy ma swoj gust..
A bluze chetnie bym wciagnal ..
Jak pójdą bedziemy dalej myśleć...
ehh ... ok bo szczerze ( a co tam bede klamal) niepodoba mi sie ta 1 edycja .. ale to tylko moje skromne zdanie, kazdy ma swoj gust..
A bluze chetnie bym wciagnal ..
wszystkim niedogodzisz - jedni beda chcieli motylki inni kwiatuszki Trzeba brac to co jest
Albo na wlasna reke zalatwic sprawe.
Bluza z kapturem Pogoni Szczecin bardzo praktyczna i solidna o gramaturze 340 g/m2 bardzo gruba i miła w dotyku . Bluza wykonana w 100% z bawełny dlatego też nie "mechaci się" . Napisy i herb na bluzie wykonane są z solidnego haftu .
Cena - 80 zł
Kontakt GG - 5828515 mail - [email protected]
Odp: więcej gadżetów - 24/02/2006 07:31
Cos mam przeczucie, choc moge sie mylic, ze haft herbu zostal "podpierdzielony" MW tzn. w tej samej firmie pojechano na gotowej matrycy.Kiedys podobna sprawa byla z naszywkami pewnej grupy, ale szybciutko zalatwiono sprawe.Choc tu sytuacja (jesli moje podejrzenia sa prawdziwe) duzo lagodniejsza
ps.Pio ile z tego 80 zl idzie na oprawy ??
Cos mam przeczucie, choc moge sie mylic, ze haft herbu zostal "podpierdzielony" MW tzn. w tej samej firmie pojechano na gotowej matrycy.Kiedys podobna sprawa byla z naszywkami pewnej grupy, ale szybciutko zalatwiono sprawe.Choc tu sytuacja (jesli moje podejrzenia sa prawdziwe) duzo lagodniejsza
ps.Pio ile z tego 80 zl idzie na oprawy ??
Matryce haftu herbu zleciłem firmie z Warszawy ( nie małe koszty )
Na oprawy przewiduje przekazać 1 bluze
Odp: więcej gadżetów - 24/02/2006 17:13
Pio091 mam kilka pytan zeby bylo wszystko jasne:
Ile jest sztuk
Jakie sa kolory(jesli jakies sa do wyboru)
Jakie sa rozmiary(tylko jakbys mogl podac oprocz np.L,XL takze wymiary)
Jaki termian i rodzaj sprzedazy
Z gory dzieki i pozdrawiam.
Odp: więcej gadżetów - 24/02/2006 17:44
PIo powiedz mi tak :
Czy nei da sie wiecej przeznaczyc na oprawy ? zainteresowanie jest duze, wiec mozesz te 200zl chyba dac na oprawy, ;prawda ? a teraz pytania zzw z bluzami :
kiedy odbior ?
jakie sa rozmiary ?
do kiedy zapisy ?
ile kosztuje dopisanie ksywy ?
i czy to prawda ze napis sie sciera bo kilku praniach ?
Ostatnio edytowany przez: Safe, 24 lutego 2006, 19:03 [1 raz(y)]
Odp: więcej gadżetów - 24/02/2006 19:36
Jak Ci się może haft ścierać ?? To są porządne nici takie same wykorzystywane są do sztandarów nie blakną ani się nie ścierają !! Ilość zależy od was . Odebrać bluzy będzie można do kilku dni po zamówieniu . Dopisanie ksywki kosztuje 15 zł ( przy tej opcji zaliczka wynosi 50 zł ) . Wszystkie wymiary
XL to rozmiar najbardziej optymalny ja mam 183 wzrostu a mi pasuje wiec sprawdź wymiary swojej bluzy i dobierz rozmiar . Zastrzegam sobie że później mogą być braki w rozmiarach
Ostatnio edytowany przez: Pio091, 25 lutego 2006, 11:08 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.