O ile się nie mylę to wszystkie egzemplarze tej bluzy już zostały sprzedane. niedługo wyjdzie nowa bluza.
Tak teraz to prawda na meczu dostałem ostatnią sztukę prosto z wystawy. Mam jeszcze takie pytanie co do gadżetów wiadomo gdzie można dostać szalik Legii? Chodzi mi tutaj o konkretny szalik. o Taki: http://zdjecia.swistak.pl/02/569/2569533_1_b.jpg
Ze dwa lata temu kupiłem taki pod Pałacem Kultury i Nauki w Warszawie [; W takim ciagu handlowym równoległym do Marszałkowskiej [:
Odp: więcej gadżetów - 02/10/2008 17:32
Niezła, ale bez rewelacji, chyba zakładana przez głowę byłaby mimo wszystko lepsza (i tańsza), przynajmniej według mnie.
Odp: więcej gadżetów - 02/10/2008 17:46
Pomysł nie zły tylko wykonanie po kosztach - sama bluza kiepskiej jakości: bawełna małej gramatury a kaptur cieniutki jak chusteczka do nosa.
Profesjonaliści - 06/10/2008 10:34
Przykro to pisać, ale napis na tej bluzie zawiera błąd ortograficzny - i to w nazwie klubu. W języku polskim nie istnieje tak znak jak ñ, jest to znak diakrytyczny z języka hiszpańskiego, który w tym przypadku tylko imituje polską literę ń. Szkoda, bo sama bluza niczego sobie.
Przykro to pisać, ale napis na tej bluzie zawiera błąd ortograficzny - i to w nazwie klubu. W języku polskim nie istnieje tak znak jak ñ, jest to znak diakrytyczny z języka hiszpańskiego, który w tym przypadku tylko imituje polską literę ń. Szkoda, bo sama bluza niczego sobie.
Jak dla mnie to kolejna kompromitacja klubu.
jacy włodarze klubu takie pamiątki!
z pewnością zysków z tego nie ma, tak samo jak valka z koszulek i napojów
Odp: więcej gadżetów - 06/10/2008 15:01
Kurwa zrobcie lepsze i je zaprezentujcie! Placzecie jak stare baby, ze za malo gazdzetow, ze nie takie jak powinny byc, literki sie nie podobaja, kurwa moze kolor tez chujowy bo fiolet wolicie... Fakt nie wszystko jest tak jak byc powinno ale placzem na forum nic nie wskuracie ...
]Kurwa zrobcie lepsze i je zaprezentujcie! Placzecie jak stare baby, ze za malo gazdzetow, ze nie takie jak powinny byc, literki sie nie podobaja, kurwa moze kolor tez chujowy bo fiolet wolicie... Fakt nie wszystko jest tak jak byc powinno ale placzem na forum nic nie wskuracie ...
to nie sa placze tylko kazdy wyraza swoja opinie na forum, od tego ono jest i najbardziej to jednak ty tu "placzesz". Co do samych bluz to srednie nie wiem jak z materialem, wazne ze moze cos sie powoli rusza w temacie pamiatek.
159 za bluze której produkcja zamyka sie w 70zł do tego marny wzór szkoda gadać...
Hehe moze byc jeszcze tansza jak material ma gramature na poziomie liczby 160. Bluza bylaby fajna 5 lat temu, obecnie nie ma co sie podniecac bo jest slaba, no ale tak to jest jak klub ogarnia pamiatki.
159 za bluze której produkcja zamyka sie w 70zł do tego marny wzór szkoda gadać...
Hehe moze byc jeszcze tansza jak material ma gramature na poziomie liczby 160. Bluza bylaby fajna 5 lat temu, obecnie nie ma co sie podniecac bo jest slaba, no ale tak to jest jak klub ogarnia pamiatki.
taaaaaa, wszystko jest słabe i wogóle... tylko gdzie są wtedy te idealne i wogóle....
jedyne co to cena tej bluzy może odstraszać, pozdro
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.