Chyba szukają frajerów którzy będą reklamowali ich portal
Już znalezli Matlka
żenka
Majdana tez
Można się podśmiewać, ale oni w porównaniu z oficjalną coś robią. Wzorują się na najlepszych, nie tylko mówią ale również pokazują to poprzez działania. Koszulki, napoje, program... narazie skupiają się aby zyskać pewną markę, być rozpoznawalnym portalem działającym w dobrej sprawie. Zobaczymy jak to się rozwinie. Jakby usunęli możliwość dodawania komentarzy na stronie to byłby to całkiem przyzwoity serwis, ludzie wpisujący się tam psują im cały efekt.
Odp: więcej gadżetów - 01/06/2008 06:28
a ja mam takie pytanie, wie ktoś gdzie można dostać polówki z motywami klubowymi? (chodzi o herb). Wiem że kiedyś były takie granatowe ale dziś nie wiem czy są, może ktoś widział?
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
a ja mam takie pytanie, wie ktoś gdzie można dostać polówki z motywami klubowymi? (chodzi o herb). Wiem że kiedyś były takie granatowe ale dziś nie wiem czy są, może ktoś widział?
Podczas meczów sprzedawane jest takowe polo ( w tych stoiskach na stadionie )
Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
zajebiście ale teraz bym musiał czekać aż do meczy barażowych nieciekawa opcja... może gdzieś w jakimś sklepie z pamiątkami mają ktoś wie coś na ten temat?
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
zajebiście ale teraz bym musiał czekać aż do meczy barażowych nieciekawa opcja... może gdzieś w jakimś sklepie z pamiątkami mają ktoś wie coś na ten temat?
Pójdziesz do klubu, powiesz, że chcesz kupić koszulkę i ktoś Ci ją powinien sprzedać
kiedys widzialem takie w Fali ale czy teraz sa to reki nie mam, byly tez jeszcze na Turzynie na tym stanowisku co maja bluzy Szczecina.
Odp: więcej gadżetów - 02/06/2008 23:42
Wiecie gdzie mozna kupic choragiewke Polski na samochod.Bylem an Manthattanie to maja po 20 zl Rozmawialem tam z babka co to sprzedaje to mowil ze to sa polskiej firmy i takie drogie,a jak mial chinskie to byly po 15 zl(te za 15zl sa tez na Turzynie).Wiem ze zblizaja sie mistrzostwa ale cena troche za duza gdzie na allegro sa po 5-7 zl plus wysylka.Nie chcem zamawaic z allegro bo nie wiem kiedy dojda,a ze Szczecina nikt nie ma.Moze gdzies w jakims hipermarkecie ktos zauwazyl
Wiecie gdzie mozna kupic choragiewke Polski na samochod.Bylem an Manthattanie to maja po 20 zl Rozmawialem tam z babka co to sprzedaje to mowil ze to sa polskiej firmy i takie drogie,a jak mial chinskie to byly po 15 zl(te za 15zl sa tez na Turzynie).Wiem ze zblizaja sie mistrzostwa ale cena troche za duza gdzie na allegro sa po 5-7 zl plus wysylka.Nie chcem zamawaic z allegro bo nie wiem kiedy dojda,a ze Szczecina nikt nie ma.Moze gdzies w jakims hipermarkecie ktos zauwazyl
W Lidlu (na Kaliny) były po Pln 9,99. Jeszcze kilka dni temu.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.