Tak, tak, tak... już od dziś dostępne na sklepie kolejne dwie nowości Tym razem macie możliwość nabycia dwóch całkowicie unikalnych szalików. Kraciak to stylowy dziany szalik z haftowanym herbem oraz napisem Pogoń Szczecin po obu stronach, natomiast druga nowość to patriotyczny szal w barwach Polski z napisem SZCZECIN
Tak prezentują się nowości Granatowo-Bordowego Stylu:
Kraciak(35 złotych):
Narodowy szalik SZCZECIN(30 złotych):
Przypominamy, że w naszym sklepie dostępne są także kultowe szale "Brygada Ultras"
Granatowo-Bordowy Styl w Twojej garderobie
Odp: więcej gadżetów - 20/04/2012 18:14
Na kubki była jedynie ankieta, czy jesteście w temacie, dania ich do produkcji ? . Tak tylko pytam, bo mnie dziś naszło, że fajnie wyglądały, a słuch o nich zaginął ;] .
Odp: więcej gadżetów - 20/04/2012 21:06
Nie doczytałem nigdzie, że będą robione, to tak jedynie mi dziś zaświtało. Skoro będą, to dobrze. Trzeba będzie zakupić ;] .
cudowne ,prawidłowe barwy.....żal patrzeć na pamiątki w niebiesko-czerwonym kolorze,widuję jeszcze kolesi w niebiesko-różowych szalach z jakąś kurą zamiast gryfa.....
Stało się ! od dziś w naszym internetowym sklepie dostępnę są oryginalne poliestrowe bluzy w barwach Pogoni oraz haftowanym Gryfem na piersi ! Gdzie możesz je dostać? Zapraszamy na www.gbstyl.pl !
Pamiętaj, że kupując produkty Granatowo-Bordowego Stylu wspierasz działalność kibicowską ! bo nasze produkty, to produkty od kibiców dla kibiców !
Zdjęcia nowości zobaczycie poniżej:
Pamietaj ze kiedys byly czasy kiedy nie wszystko dalo sie kupic w necie(bo neta nie bylo) a szale trzeba bylo robic "samemu" ja moj pierwszy szal dostalem od znajomej matki znajomego dziargany recznie ... ach co to byly za czasy
Granatowo-Bordowy Styl w Twojej garderobie !
Ps. Wszyscy, którzy czekają na kolejny unikatowy produkt naszej produkcji - wiatrówki. Powinny się pojawić na początku mają. Za powstałe opóźnienia przepraszamy.
cudowne ,prawidłowe barwy.....żal patrzeć na pamiątki w niebiesko-czerwonym kolorze,widuję jeszcze kolesi w niebiesko-różowych szalach z jakąś kurą zamiast gryfa.....
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Już dziś na sklepie www.gbstyl.pl pojawią się dwa nowe kubki w naszej ofercie ! Pierwszy w kolorze granatowym z bordowymi kwadratami okraszone dyżym napisem Pogoń Szczecin. Natomiast druga nowość jest koloru białego w granatowo-bordowe plamki. Na środku duży Gryf i napis "Granatowo-Bordowi". Sprawdzajcie naszą ofertę na sklepie!
Granatowo-Bordowy Styl także w Twojej Kuchni!
Odp: więcej gadżetów - 28/04/2012 09:53
Czy kubki oraz najnowsza bluza Pogoni są dostępne w którymś z punktów stacjonarnych (Helios, Fala)? Jeśli nie to kiedy mogą się tam pojawić?
Odp: więcej gadżetów - 30/04/2012 22:13
Potrzebuję dwie koszulki S herb dla dzieciaków. W którym punkcie dostane? Coś przegapiłem, że kolega wyżej pisał o punkcie stacjonarnym w heliosie?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.