Odp: więcej gadżetów - 31/01/2006 14:50
witam.czy będą jeszce jakiś opaski Pogoni te z żóltym napisem?bo nie udało mi sie zdobyć.czy będą jakiś nowe opaski?
Gadżety - 31/01/2006 16:49
Chciałbym Się dowiedziec o ile moge czy w związku np. z tymi bluzami Pogoni czy jest pewnośc żę nikt cie nie wrobi z pieniędzmi.Aha i chciałbym się również dowiedziec czy będą jeszcze w sprzedaży te opaski Pogońi z żółtym napisem Pogoń Szczecin za wszelkie odpowiedzi dziękuje
www.pilkanoznaswiata.fora.pl Kibice wchodźcie w to
Odp: więcej gadżetów - 31/01/2006 16:54
anty c chciałbym się dowiedziec czy jakbym chciał zakupic jakąś bluze dałbym zaliczke.I czy byście mnie nie okantowali bo ostatnio była taka sprawa z zaliczkami na necie że wpłacano i potem nic sie nie dostawało i nic te zaliczki znikały więc jak możesz to odpowiedz jak w najszybszym czasie z góry dziękuje
Nie z przypadku ma 2 gwiazdki obok nika na forum...chyba znaczna większość mnie zna osobiście i wie, że daleko mi od robienbia w chuja
Jak dam radę to dziś postaram się wkleić listę osób chętnych na bluzy do tej pory...naświetle tez sprawę z koszulkami
Masz już określony termin kiedy planujesz wypuścić projekt czy narazie to tylko plany ?
Skoro Antyc wyznaczył termin zgłoszeń do 10-ego to czekam do ostatniego dnia , może Pioo91 wystawi lepsze modele , a jeśli nie to skorzystam z oferty Antyca.
Odp: więcej gadżetów - 03/02/2006 00:51
Projekt przedstawie w ciagu ok. 2 tygodni
Bluza czarna 100% bawełna na piersi herb Pogoni a na plecach duzy napis POGOŃ ( mozliwosc dopisania np. dzielnicy lub ksywy za dopłata ) WSZYSTKO SOLIDNIE HAFTOWANE .
Nie przewiduje zaliczek .
Mozliwosc kupna za posrednictwem Allegro .
Bluza czarna 100% bawełna na piersi herb Pogoni a na plecach duzy napis POGOŃ ( mozliwosc dopisania np. dzielnicy lub ksywy za dopłata ) WSZYSTKO SOLIDNIE HAFTOWANE .
A jaka cena jak już ?
A jaka cena jak już ?
no własnie , mniej więcej jaką cene przewidujesz ?
Cena jeszcze nie ustalona ale napewno bedzie w przedziale 80 - 90 zł ( napewno 100 nie przekroczy )
Cena moze sie zmieniac przy dodatkowych "życzeniach" klijenta ( wyhaftowanie dzilenicy , ksywy )
Chcem podkreslic ze bluza bedzie gruba 100 % BAWEŁNA ( czyli sie nie "mechaci" ) a haft jak wiadomo sie nie spiera , nie odkleja i świetnie wyglada
Odp: więcej gadżetów - 04/02/2006 12:07
Cena jeszcze nie ustalona ale napewno bedzie w przedziale 80 - 90 zł ( napewno 100 nie przekroczy )
Cena moze sie zmieniac przy dodatkowych "życzeniach" klijenta ( wyhaftowanie dzilenicy , ksywy )
Chcem podkreslic ze bluza bedzie gruba 100 % BAWEŁNA ( czyli sie nie "mechaci" ) a haft jak wiadomo sie nie spiera , nie odkleja i świetnie wyglada[/cytat]
A kiedy gdzieś tak wypuścisz projekty
[cytat=Dawid.Ch]A kiedy gdzieś tak wypuścisz projekty
Wszystko idzie w dobrym kierunku i najprawdopodobniej projekt bluzy bedzie w nastepna niedziele
Na projekt czekać ponad tydzień...to ile na bluzy a tak pozatym ile z zysków przekażesz chłopakom z MW bo cena (80-90) raczej mocno wywindowana w górę...może ja takie same zrobie tyle że znacznie taniej
Zaliczki zbierane beda prawdopodobnie w niedzielę ale o wszystkim bedę na bierząco informował
Jeśli są chetni na wpłate zaliczki na konto napiszcie do mnie meila
Na projekt czekać ponad tydzień...to ile na bluzy a tak pozatym ile z zysków przekażesz chłopakom z MW bo cena (80-90) raczej mocno wywindowana w górę...może ja takie same zrobie tyle że znacznie taniej
Zaliczki zbierane beda prawdopodobnie w niedzielę ale o wszystkim bedę na bierząco informował
Jeśli są chetni na wpłate zaliczki na konto napiszcie do mnie meila
Bluzy beda ok 2 dni po pokazaniu projektu .
Zrobie specjalne aukcje dla MW i Mateusza .
Ty dopiero zbierasz zaliczki w niedziele to kiedy bedziesz miał bluzy ??
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.