Odp: więcej gadżetów - 19/08/2007 14:43
http://www.ludziezestoiska.pl/index.php?k=home
patrzcie jaki Polonia ma wybór, więcej szali...niż kibiców
ale ogólnie jestem zaskoczony na plus!
Czy w najbliższym czasie planowane jest wydanie jakiś nowych gadżetów ? Typu:bluzy itp ?
W klubie robi się normalnie, więc i z gadzetami będzie ...dobrze. Na wszystko trzeba czasu, trzeba wiele rzeczy poukładać i zanosi się na to że kibice będą mieli większy wpływ na to jak będą wyglądać pamiątki. Cierpliwości
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Zarówno władze Klubu jak i Stowarzyszenie za wspólnie cel współpracy postawiły sobie dążenia do poprawy wizerunku Dumy Pomorza.
Jak już wcześniej informowaliśmy Klub zobowiązał się do przekazywania Stowarzyszeniu „złotówki” z każdego sprzedanego biletu z meczu naszej drużyny w Szczecinie. Dzięki tym środkom organizowane będą oprawy meczowe, wyjazdy kibiców oraz szyte nowe flagi.
Wkrótce zostanie także sporządzona odrębna umowa w ramach, której Stowarzyszenie otrzyma zgodę na produkcję pamiątek klubowych. Kibice mający najlepsze rozeznanie w tej kwestii zajmą się projektowaniem oraz dystrybucją pamiątek i gadżetów w granatowo-bordowych barwach.
Zarówno władze Klubu jak i Stowarzyszenie za wspólnie cel współpracy postawiły sobie dążenia do poprawy wizerunku Dumy Pomorza.
Jak już wcześniej informowaliśmy Klub zobowiązał się do przekazywania Stowarzyszeniu „złotówki” z każdego sprzedanego biletu z meczu naszej drużyny w Szczecinie. Dzięki tym środkom organizowane będą oprawy meczowe, wyjazdy kibiców oraz szyte nowe flagi.
Wkrótce zostanie także sporządzona odrębna umowa w ramach, której Stowarzyszenie otrzyma zgodę na produkcję pamiątek klubowych. Kibice mający najlepsze rozeznanie w tej kwestii zajmą się projektowaniem oraz dystrybucją pamiątek i gadżetów w granatowo-bordowych barwach.
jednym slowem>zajebioza
Najwyższy czas
Stargard Szczeciński kibicuje Pogoni Szczecin!!!
Czy wygrywasz, czy nie, Ja i tak kocham Cię! Bo najlepsza w Polsce jest: Pogoń Szczecin MKS!!!
Odp: więcej gadżetów - 07/09/2007 20:04
Zobacz podczas meczu w kiosku na stadionie. Wydaje mi sie, ze ostatnio widzialem chyba jakies. Na turzynie i w "butiku" na Pilsudskiego patrzyles?
Odp: więcej gadżetów - 11/09/2007 22:09
Ma ktos na sprzedaż tą czarną bluzę z napisem "Pogoń Szczecin" gotykiem na plecach , herbem z przodu i złotym gryfem na kapturze ?? ( moze być bez tego gryfa na kapturze ) .
Odp: więcej gadżetów - 15/09/2007 21:47
Czy ktos sie orientuje czy mozna jeszcze dostac taka koszulke
http://foto.pogononline.pl/flagi/koszulka.jpg
tyle ze ze swoim napisem? Jak tak to gdzie i za ile
Odp: więcej gadżetów - 19/09/2007 23:49
Ja mam takie małe pytanko do osoby która dysponuje bluzami Pogońi. Czy jest możliwość kupienia czystej bluzy ( bez żadnego wyszytego nadruku) tej szarej rozpinanej (co na plecach ma gryf i napis Portowcy??) Orientuje sie ktoś?
Nie mówię szeptem, gdy mówię skąd jestem...! "Jak Feniks z Popiołów odradzamy sie na nowo!"
Ja mam takie małe pytanko do osoby która dysponuje bluzami Pogońi. Czy jest możliwość kupienia czystej bluzy ( bez żadnego wyszytego nadruku) tej szarej rozpinanej (co na plecach ma gryf i napis Portowcy??) Orientuje sie ktoś?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.