Myślałem nad tym zeby nadrukować na plecach Herb Pogoni z trzymajacymi go Gryfami motyw wykorzystany juz na Pasiakach był (ale nie tych lotto)... Pozdrawiam
A MELANŻ TRWA ...
Ostatnio edytowany przez: PSMKS, 29 grudnia 2006, 22:47 [1 raz(y)]
chodzi Ci o logo KSPS...wielu napewno źle się to skojarzy
Nadal czekam na sugestie
ma byc proste botakich wzorow brakuje ajak takich bedziemy mieli duzo to pomyslicie o czyms nie standardowym.
widzial bym tez aby z przodu na <<sercu<< byl herb POGON SZCZECIN z drugiej strony Hreb SZCZECINA
z tylu duzy napis POGON SZCZECIN.
Odp: więcej gadżetów - 30/12/2006 15:36
http://i16.tinypic.com/2na3fgj.jpg
Takie coś na plecach tylko ze zamiast gryfów Gryfic, Gryfy Szczecina po bokach. A z przodu na piersi Gryf na górze Pogoń a pod Gryfem Szczecin
coś w tym stylu
Przód
http://i12.tinypic.com/2pslk3l.jpg
tył
http://i16.tinypic.com/2vtv2nn.jpg
wiadomo ze można zmienic czcionki bo te brałem pierwsze lepsze z brzegu
a na te kurteczki jak wypalą to trzech chętnych w tym momęcie jest u mnie na 100%
Ostatnio edytowany przez: Promocja, 30 grudnia 2006, 15:58 [1 raz(y)]
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Odp: więcej gadżetów - 30/12/2006 17:13
Kojot, dramatyczny jest ten projekt. To ma byc kurtka czy choinka? Jeszcze 4 flagi Polski dorzuc, to liczba chetnych wzrosnie.
Odp: więcej gadżetów - 30/12/2006 19:48
osobiście podoba mi się styl czarno biały tzn. na sercu sam gryf z wieńcem i napiesm Pogoń Szczecin (coś jak na pamiętnych koszulkach Hooligans z gryfem) a na plecach bilay napis (niewielki na karku) POGON SZCZECIN lub na całe plecy...jak to widzicie
Odp: więcej gadżetów - 30/12/2006 20:17
znaczy to nie miało byc w kolorze. to tak wygląda bo to wycinałem i było robione na szybkiego ale jak by ktoś nad tym popracował to by było ok.
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
osobiście podoba mi się styl czarno biały tzn. na sercu sam gryf z wieńcem i napiesm Pogoń Szczecin (coś jak na pamiętnych koszulkach Hooligans z gryfem) a na plecach bilay napis (niewielki na karku) POGON SZCZECIN lub na całe plecy...jak to widzicie
bardziej pasował by niewielki napis Pogoń Szczecin na karku, a pomysl z gryfem na sercu naprawde dobry
Tak, gryf z wieńcem na sercu, mały napis "Pogoń Szczecin" na karku. Jak co - jestem chętny na 1 szt.
Tak, gryf z wieńcem na sercu, mały napis "Pogoń Szczecin" na karku. Jak co - jestem chętny na 1 szt.
Ktoś mogłby to na jakimś zdjeciu przyblizyc , albo cos ?
Pomysl antyC jak narazie najbardziej trafiony
Dla mnie 1sztuka
aby za bardzo nie fantazjowac maly projekcik
przod - na piersi gryf z wiencem, w polowie gryfa napis POGON, pod wiencem Szczecinska Brac
tyl - Pogon Szczecin duze, pod spodem .. a melanz trwa, lub ... bo fantazja jest od tego...
wszystko w barwach czarno-bialych.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.