Odp: więcej gadżetów - 06/02/2006 00:35
AntyC to uznana firma i wiadomo ze czesc kasy idzie na oprawy meczowe. To sa pierwsze projekty i od zainteresowania zalezy czy beda nastepne . oczywiscie zdrowa konkurencja jeszcze nikomu nie zaszkodzila (no chyba ze to jest hipermarket ale tu juz nie mamy zdrowej ) a wrecz przeciwnie sprawia, ze jakosc towarow jest z wyzszej polki. Ja natomiast jestem tradycjonalista, choc z ciekawoscia przyjze sie tez nowym projektom.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: więcej gadżetów - 06/02/2006 21:48
Więc obecnie jest tylu chętnych (tych co pominąłem proszę o kontakt meilowy( w temacie napiszcie bluza Pogoni), jak również tych co dokładnie nieokreślili co konkretnie chcą). A oto lista:
HILEK... projekt 1, szara, L
TARPAN...
DANIELW...projekt 2, szara, XL lub XXL
SHIVAN...projekt 2, czarna, L
RAFALMKS... [email protected]... projekt 2, czarna, XL
LUK...projekt 2, czarna, XL
KONRAD...projekt 2, czarna, L
---------------------------------------------------------------
CHRISS...koszulka lub polo
Na 99% zaliczki zbierane będą w niedzielę lub na meczu Pogon04...ale nie wiem czy dam radę być na Pogoni. Zaliczka 30-40 zł zł
Więc obecnie jest tylu chętnych (tych co pominąłem proszę o kontakt meilowy( w temacie napiszcie bluza Pogoni), jak również tych co dokładnie nieokreślili co konkretnie chcą). A oto lista:
TARPAN...
Na 99% zaliczki zbierane będą w niedzielę lub na meczu Pogon04...ale nie wiem czy dam radę być na Pogoni. Zaliczka 30-40 zł zł
antyC mozesz mi na maila pokazac te projekty ? Pogoń@home.pl
TARPAN...
RAFALMKS... [email protected]... projekt 2, czarna, XL LUK...projekt 2, czarna, XL
blad sie wkradl - zamawialem L
"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
TARPAN...
JA 100% można namnie liczyć jak mówie to dam kase z tym to najmiejszy problem bluza czarna, projekt 2, rozmiar XXL
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Odp: więcej gadżetów - 08/02/2006 00:06
TARPAN... (wiem tak tylko rozmiaru nieznam...napisz mi na meila lub smsem)
RAFALMKS... (wiem tak tylko rozmiaru nieznam...napisz mi na meila lub smsem) [email protected]... projekt 2, czarna, L
JUN...projekt 2, czarna, XXL
U96...projekt 2, czarna, XL
PSZCZÓŁEK...projekt 2, szara, XL
CHRISS...koszulka lub polo (odezwę sie do ciebie tylko na meil prześlij mi tel)
BART!1987...koszulka lub polo (odezwij sę na meila)
Zaliczki zbierane będą w piątek na futsalu...jak ja niezdążę to kasę zbierze Patyk tylko podbijcie do niego...Ci ci nie będa mogli to możemy spotkać się gdzieś na mieście w niedzielę
Bluzy będą po 20 do odbioru...resztę napiszę
Ostatnio edytowany przez: HardcoreCitySzczecin, 8 lutego 2006, 11:41 [1 raz(y)]
Odp: więcej gadżetów - 10/02/2006 00:22
a juz myslalem ze bedzie czerwony bosman ze wstazka, co do gwiazdki to moze mi zmiencie na dwie belki i gwiazdke (serio )
Odp: więcej gadżetów - 10/02/2006 14:47
Kogo dziś nie bedzie na futsalu i nie wpłaci kasy to można to dokonac jeszcze w niedzielę (wieczorem)...Kasa bedzie zbierana prawdopodobnie przez Patyka...także podbijajcie do niego. Najlepiej jakby każdy dał po 40 zł bo później znowu wyliczać kto co i ile dał...POZDRO
Odp: więcej gadżetów - 11/02/2006 16:19
Część osób wpłaciła zaliczki...reszta w niedzielę...potem juz raczej niebedzie można, bo w poniedziałek zamawiam bluzy...dostępny jestem pod nr 600 037 928
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.